Miért van az, hogy az irodistákat sosem szólják le?
Figyelt kérdés
Ha utolsó fizikai munkásként nem jól csinálod a dolgod, akkor beszólnak, de az irodistáknak, akár egy multinál is meg magyarul a fenekük ki van nyalva. Különben ha nem lennének szimpatikusak, akkor fel sem vették volna őket abba a jó munkakörbe.ma 18:08
1/23 anonim válasza:
Mindenkinek szólnak ha rosszul végzi a munkáját, kivétel nélkül. Különben ha nem szólnának, és valaki folyamatosan kárt/incidens/reputációvesztést/kellemetlen nézeteltéréseket okoz, akkor elküldik.
Te ezek szerint nem végeztél még szellemi munkát, és csak egy romantikus kép él benned arról, hogy aki irodában dolgozik, az egész nap kávézik és pasziánszozik a gép előtt a kellemesre klímázott szobában.
2/23 anonim válasza:
Ezt nagyon adom, fizikai munkásként kb a retekbe le vagyok hordva...
3/23 anonim válasza:
Az ilyeneket, mint a kérdezö meg a 2-es beállítanám a "könnyü" irodai munkát végezni egy hónapra, utána visszasírná a "nehéz" fizikai munkáját!
4/23 Misery válasza:
Nem tudom, én irodistaként nem ítélkezek mások felett látatlanban és egyébként a fele sem igaz annak, amit most idehánytál, sőt.
5/23 A kérdező kommentje:
Az irodistát sosem rúgják ki sem, hiszen azért vannak ott, mert a főnök kedveli őket, hiszen akkor nem ülnének ott egy ilyen kényelmes munkakörben. .
ma 18:25
6/23 anonim válasza:
Fogalmad sincs róla, ehhez képest elég magabiztosan beszélsz hülyeségeket.
7/23 anonim válasza:
#5 Ez se igaz. Év elején 35-en voltunk, most 12-en irodisták.
8/23 anonim válasza:
azért vannak ott, mert a főnök kedveli őket
VAgy azért, mert veled ellentétben tanultak?
10/23 anonim válasza:
Igazat tudok adni Kérdezőnek, lehet lepontozni... Meg tudom erősìteni, amit mond. Az irodisták kb eggyel fentebbi kasztba tartoznak, mint a fizikai dolgozók, ezt NEM ÉN találtam ki, hanem így sorolják be őket.. Kezdjük ott, hogy fel se vesznek irodistának, mert nem vagyok rokon, haver, vagy közeli ismerős, nem vagyok közel a tüzhöz. Se könyvtár, vagy egyéb ilyen jellegű munkákra. Mivel nem vagyok valakinek a valakije, ezért kapásból egy senki vagyok, be se hívnak irodai interjúra.. Ha meg felvesznek fizikai melóra, hát... A legutolsó szarkupaccal különb módon bánnak, mint velem, már bocsánat.. Lehordanak mindennek is. A tapasztalat beszél belőlem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!