Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért van az, hogy az irodistá...

Miért van az, hogy az irodistákat sosem szólják le?

Figyelt kérdés
Ha utolsó fizikai munkásként nem jól csinálod a dolgod, akkor beszólnak, de az irodistáknak, akár egy multinál is meg magyarul a fenekük ki van nyalva. Különben ha nem lennének szimpatikusak, akkor fel sem vették volna őket abba a jó munkakörbe.
ma 18:08
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Hat nalunk pont a helyi kozepfonokot es a Hr-est rugtak ki az irodabol ugy hogy hazaig a labuk sem erte a foldet.

Es fizikai munkaskent se lettem leszidva ennel a cegnel, pedig egy alkalommal nagyon megerdemeltem volna.

ma 18:55
 12/24 anonim ***** válasza:
48%
3# Senki sem állította, hogy könnyű az irodai munka... Csak azt kell látni, hogy fizikai munkánál főleg suttyó, bunkó emberek vannak és kb állatként bánnak veled és úgy is beszélnek veled.. Ez irodai munkánál nem feltétlen van így, pláne, mert oda csókosokat, rokonokat, ismerősöket vesznek fel oda, velük meg nem beszélnek úgy, mert a fajtájukból való..
ma 19:01
 13/24 anonim ***** válasza:
Egy ferde falat könyebb észrevenni mint egy isten tudja hova rejtett excel táblázat 56ezredik sorában egy rosszul számolt összeget.
ma 19:13
 14/24 anonim ***** válasza:
31%
13# Attől függ.. A fizikai munka nyilván testileg fárasztóbb, az irodai szellemileg.. Összességében lehet, hogy az irodai nagyobb szaktudást igényel, komplexebb. De a bánásmódot ne hagyjuk már figyelmen kívül.. A fizikai dolgozókkal egyértelműen rosszabbul bánnak, irodai dolgozónál az Erzsike barinőjének, vagy kedves protekciós ismerősének nem szólnak be, legalábbis nem állnak bele annyira, mint egy random bármikor cserélhető biorobot fizikai melósba...
ma 19:20
 15/24 anonim ***** válasza:
23%
Ülj már le #3, nekem személyesen egy irodista r...nc dicsekedett azzal hogy a 8 órából kb 1 óra a tényleges munkája, utána csak imitálja. Ha melós csinál valami bakit, az rögtön levonásra kerül, ha irodista akkor fátylat rá! Úgyhogy bocs hármaska de az irodai kávézgatás, telefon nyomkodás, rihegés röhögés a legnagyobb jóindulattal se nevezhető munkának. A bérezésükről meg inkább ne is beszéljünk!
ma 19:33
 16/24 anonim ***** válasza:
84%
Nem is tudom. Én nem irodista vagyok, de hallottam már eseteket, amikor a főnök irodában leüvöltötte az alkalmazottakat, a női irodisták gyomorideggel meg sírással küszködtek, és hasonló. Szerintem nagyon durván általánosítasz, kérdező.
ma 19:48
 17/24 anonim ***** válasza:

#15, Volt ismerosom olyan irodaban ahol mindenkivel kiabaltak, es 5 percet nem logattak a labukat.

Es volt nekem olyan fizikai melom ahol napi 2 orat dolgoztam.

Maradjunk annyiban hogy ez nem fekete-feher.

ma 19:54
 18/24 anonim ***** válasza:
45%
Persze, itt is, ott is mindenre van példa.. Mindenre lehet példát találni. Az ARÁNYOKAT kell nézni.. Fizikai melóra jó esetben bárkit felvesznek, de bármikor pótolható is. Irodai munkánál is lehetnek főnöki túlkapások, de arra mérget vehetsz, hogy közeli rokonnal/ismerőssel/szeretővel nem fog úgy ordibálni a l6 irodista főnökúr/asszony. Márpedig irodai munkáknál (nem az összesnél, de soknál!) játszik a protekció, mert máshogy ilyen helyre nem fogsz bekerülni, a legjobb állásokat lezsírozzák ismerősi körben egymás között.
ma 20:00
 19/24 anonim ***** válasza:
56%

18

Hogyne, protekció. :D

Gondolom az 1200 fős multinál, ahol naponta 1-2 ember felmond és ugyanennyi kezd, mind-mind protekcióval kerülnek be az emberek. Gondolom, vidéki egyszerű tanárszülők gyerekeként én is hiperszuper networking segítségével jutottam be egy multihoz. :D

Komolyan, aki ilyeneket állít, azon látszik, hogy életében 5 percet nem dolgozott olyan munkakörben, ahol az agyát kellett használni.

ma 20:05
 20/24 anonim ***** válasza:
73%
19# Bocsánat, ha nem inged, ne vedd magadra. Nem minden irodai munka ilyen, de sok ilyen van. Érdekes még egyre se sikerült bekerülnöm. Be se hívnak, még interjúra se, szokásos elutasító szöveg. Miért? Mert valami rokon, szeretö, gyerek megkapta már az állást. Akkor te a kivételek között vagy. De nagy általánosságban akkor is igaz az állításom, igazam van!
ma 20:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!