Mi az ideális fizetés erre?
Munkakörhöz tartozó elvárások:
Műszaki irányú végzettség (szakirányú vagy gépész)
Önálló, precíz munkavégzés
Magas szintű Office programcsomag ismeret, (Word, Excel,)
B kategóriás jogosítvány
Angol vagy német nyelvtudás
Feladatok:
Minőségbiztosítási dokumentumok készítése, módosítása.
Közreműködés a beszállítók, alvállalkozók ellenőrzése során.
Rendszeres belső audit elvégzése.
Adminisztratív segítségnyújtás a rendszeres belső audit elvégzésére.
Folyamatosan ellenőrizni a „Minőségirányítási Kézikönyv“ –ben előírtak betartását az adminisztratív területeken, és erről köteles hetente tájékoztatást adni a vezetőjének.
Ideális jelölt
Átlátja a minőségirányítási rendszer feladatait.
Képviseli a céget külső/belső auditok alkalmával, illetve a megrendelőkkel való kapcsolattartás során
Nem az szamit hogy mi az idealis fizetes hanem hogy a munkahely mennyit ad
Én jelentkeztem kiszallitonak mondom a fizetesi igenyem brutto 800 mert aze van felelosseg erre azt montak hogy az tul sok hat akkor ba**átok meg az anyátokat ennyibe kerul a megélhetés a mai világba, kevesebbért nem eri meg dolgozni
Igen, ez ott bukik meg, hogy inkább felvesznek egy olyat, akinek semmi tényleges tudása nincs és semmenyire se ért a dolgokhoz, ellenben egy olyannal aki nem adja olcsón magát. Undorító kicsit.
Bruttó 800-at kértél, van aki 400-ért is elvállalja csak legyen munkája. Míg a magyarok ennyire olcsón adják magukat, addig nem fognak többet kapni, csak ez így kihat a többire is sajnos.
De te is ugyan azon a véleményen vagy amin én, nem megyek el potom pénzért dolgozni, akkor rohadjon rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!