Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi az ideális fizetés erre?

Mi az ideális fizetés erre?

Figyelt kérdés

Munkakörhöz tartozó elvárások:

Műszaki irányú végzettség (szakirányú vagy gépész)

Önálló, precíz munkavégzés

Magas szintű Office programcsomag ismeret, (Word, Excel,)

B kategóriás jogosítvány

Angol vagy német nyelvtudás

Feladatok:

Minőségbiztosítási dokumentumok készítése, módosítása.

Közreműködés a beszállítók, alvállalkozók ellenőrzése során.

Rendszeres belső audit elvégzése.

Adminisztratív segítségnyújtás a rendszeres belső audit elvégzésére.

Folyamatosan ellenőrizni a „Minőségirányítási Kézikönyv“ –ben előírtak betartását az adminisztratív területeken, és erről köteles hetente tájékoztatást adni a vezetőjének.

Ideális jelölt

Átlátja a minőségirányítási rendszer feladatait.

Képviseli a céget külső/belső auditok alkalmával, illetve a megrendelőkkel való kapcsolattartás során

nov. 24. 22:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
57%
500 ezer nettó alatt hozzá sem kezdenék egy ilyen jellegű munkaköri elvárásnak.
nov. 26. 20:05
 12/17 A kérdező kommentje:
Hát sajnos ez már megbukott, nem tudom mi legyen igazából, elég komplex leírás alapján. :/
nov. 27. 01:10
 13/17 anonim ***** válasza:
57%

Nem az szamit hogy mi az idealis fizetes hanem hogy a munkahely mennyit ad

Én jelentkeztem kiszallitonak mondom a fizetesi igenyem brutto 800 mert aze van felelosseg erre azt montak hogy az tul sok hat akkor ba**átok meg az anyátokat ennyibe kerul a megélhetés a mai világba, kevesebbért nem eri meg dolgozni

dec. 2. 09:31
 14/17 A kérdező kommentje:

Igen, ez ott bukik meg, hogy inkább felvesznek egy olyat, akinek semmi tényleges tudása nincs és semmenyire se ért a dolgokhoz, ellenben egy olyannal aki nem adja olcsón magát. Undorító kicsit.

Bruttó 800-at kértél, van aki 400-ért is elvállalja csak legyen munkája. Míg a magyarok ennyire olcsón adják magukat, addig nem fognak többet kapni, csak ez így kihat a többire is sajnos.

De te is ugyan azon a véleményen vagy amin én, nem megyek el potom pénzért dolgozni, akkor rohadjon rájuk.

dec. 2. 10:43
 15/17 anonim ***** válasza:
Sajnos ha valaki ra van kenyszeritve hogy szaré hugyé dolgozzon az kenyszerbol vallalja kevesebbert
dec. 2. 12:48
 16/17 A kérdező kommentje:
Persze oké, csak így sose leszünk kint a vízből. Nálam is ez az esett történt, más kellett nekik, aki kevesebbet kért.
dec. 2. 20:51
 17/17 Senior Séf ***** válasza:
Ideális fizetés nincs. Kialkudott van, amit az egyik fél kevesellni, a másik sokallni fog.
dec. 12. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!