Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi az ideális fizetés erre?

Mi az ideális fizetés erre?

Figyelt kérdés

Munkakörhöz tartozó elvárások:

Műszaki irányú végzettség (szakirányú vagy gépész)

Önálló, precíz munkavégzés

Magas szintű Office programcsomag ismeret, (Word, Excel,)

B kategóriás jogosítvány

Angol vagy német nyelvtudás

Feladatok:

Minőségbiztosítási dokumentumok készítése, módosítása.

Közreműködés a beszállítók, alvállalkozók ellenőrzése során.

Rendszeres belső audit elvégzése.

Adminisztratív segítségnyújtás a rendszeres belső audit elvégzésére.

Folyamatosan ellenőrizni a „Minőségirányítási Kézikönyv“ –ben előírtak betartását az adminisztratív területeken, és erről köteles hetente tájékoztatást adni a vezetőjének.

Ideális jelölt

Átlátja a minőségirányítási rendszer feladatait.

Képviseli a céget külső/belső auditok alkalmával, illetve a megrendelőkkel való kapcsolattartás során

nov. 24. 22:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
37%
459 nettó
nov. 24. 22:37
 2/17 anonim ***** válasza:
68%
350 nettó.
nov. 24. 22:59
 3/17 anonim ***** válasza:
50%
Tökmindegy, keveselni fogod majd.
nov. 24. 23:05
 4/17 anonim ***** válasza:
0%
Elhelyezkedés...áhh mindegy, akinek ennyi esze van, hogy normális részleteket nem ad nem is válaszolok...
nov. 24. 23:23
 5/17 anonim ***** válasza:
65%
Én nem tudom mit jelent ez csak annyit kérjél amennyi neked elég. Ha pl neked 600e kell a megélhetéshez mindennel együtt (buli, kaja, vásárlás, albi, hitel...stb) akkor annyit. Ha kevesebből is kijössz akkor kevesebbet.
nov. 24. 23:25
 6/17 A kérdező kommentje:

Nem válaszolsz? Még is sikerült, minek ez a stílus? Mert nem írtam ki, hogy hol helyezkedik el? Tudom, hogy sok függ tőle, de ha arra lettem volna kíváncsi, hogy xy helyen mennyit keresnek, akkor bővíttem azzal, így arra lettem volna kíváncsi, hogy a leírás alapján mi az ideális.

Aki normális választ tudott adni annak viszont köszönöm.

400-at beszéltünk meg, az auditok és a nyelvtudás aktív használata miatt.

nov. 25. 00:38
 7/17 anonim ***** válasza:
Kevés. 400at én kereset érettségivel, és aktív angollal projektmanagerként.
nov. 25. 07:13
 8/17 A kérdező kommentje:

Utolsó, szerintem neked többet is kéne keresni mint projektmenedzser.

Miből gondolod, hogy kevés?

nov. 25. 11:16
 9/17 anonim ***** válasza:
Tapasztalattól is függ, és hogy _valójában_ mennyire van pörgés, mennyire kell odatenni magad, mennyire feszített a munkatempó, mennyi felelősséged van stb., de ez szerintem kevés. Nyelvtudás, adminisztráció, megbeszélések, utazás, és a leírás alapján gépészeti/technikai PLUSZ auditálási, minőségbiztosítási tudás, tapasztalat is kell, meglehetősen nagy önállóságot várnak amennyire a leírásból látszik. Kis/közepes cégről van szó? Mennyi tapasztalatod van ilyen vagy nagyon hasonló munkakörben?
nov. 25. 12:24
 10/17 A kérdező kommentje:

Nagy cégről van szó, több telephely országszerte. Ráadásul nem csak Magyarországon.

Kicsit komplex az egész sajnos, szóval lehet alá lőttem, mert így hogy tudom a dolgokat, kevés lesz.

nov. 25. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!