Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyi manapság a munkabére...

Mennyi manapság a munkabére egy betanított operátornak?

Figyelt kérdés

Könnyű fizikai (női) munka, műszakos munkarend,

-tól - ig vagy átlagbér.

nov. 21. 11:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%

Attól is függ, hogy az ország melyik részén, és melyik cégnél.

Egyébként az operátori munka nem nevezhető könnyűnek.

Fizikailag eléggé megterhetlő tud lenni, és monoton is.

De általánosságban elmondható, hogy 350-400 között mozog (Dunánúl)

nov. 21. 11:57
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Keleten nagyon gyér az operátorok fizetése. Én ahol voltam feltornáztam magam ameddig tudtam de csak 280 kaptam pótlékokkal együtt 3 műszakban. Dunántúlon valóban jobban keresnek. A bmw össze szerelésre bruttó 440 hívtak be plusz pótlék valami bruttó 47 ezer vagy mennyi. Szóval változó de sok helyen itt csak minimálbér van.
nov. 21. 12:00
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy jönnek ki a pótlékok. 381.000 kaptam utoljára túlóra nélkül.
nov. 21. 12:05
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Fejér megyei autóipari összeszerelő üzem.

A targoncások 380-600 között keresnek, attól függ, milyen bérkategóriában vannak, és mennyi túlórát vállalnak. 600-at már 5 hétvégével, pár 12 órás műszakkal lehet csak elérni.

A sima operátorok bére is bérkategóriától függ, de kevés a különbség egy 25 éves dolgozó, és egy újonnan odahozott ukrán között. Kezdő órabér 1680 bruttó!, a régi tapasztaltabbaknak 1980 Ft. Aki csak 1 műszakban jár, és pont nekik nincs sosem túlóra, azoknak kb. 200-250 a fizetése. Aki 3 műszakos, azoknak 300-350 körül.

A többi gyárban is hasonló itt a környéken. Összebeszélnek egymással.

Ahol kicsit több a pénz, ott a munka keményebb, és veszélyes anyagok is lehetnek.

nov. 21. 15:47
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Veszprémben bruttó 330 ezerről indul a pénz.

Rendszerint 250et se kaptam meg, pedig 3 műszakban voltam és ebbe benne volt a pótlék is. esetleg a bónusz dobta meg, de olykor az se.

A 13. havi fizetés volt, hogy megdobta az adott hónap fizetését.

nov. 21. 17:08
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Gyárakban sem jó a fizetés, de valamivel kiszámíthatóbb, mint egy kisebb cégnél.

16 éve egy helyen dolgozok, viszonylag jól keresek, 3 műszak, 450-500 között. Viszont már nézelődtem másfelé, kíváncsi voltam.

Állandó éjjeles foxpost csomag szortírozó(kis csarnok, fűtés nincs) nettó 290-330 között.

2 műszakos kisebb gyár kisvárosban. Mindenki minimálbérre bejelentve, többi zsebbe, összesen 280-330 körül jön ki.

1-2 műszakos kis cégek hatalmas új ipartelepen mind 250-350 körül fizetnek, bejárás csak polgári járattal, vagy kocsival.

Fejér megye

nov. 21. 17:28
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
szabolcsi kisváros ipari parkjában, 3 műszakos gyárakban (nem nagyon beszél senki nyíltan mert titoktartásit íratnak alá velük) 270-80-at rebesgetnek, és szeretik a hétvégéjüket is elvenni, meg van ahol váratlan időpontokban rákényszerítve visszahívják a dolgozókat mikor épp pihenője lenne ha tudják hogy nem családos és rávehető
nov. 21. 20:26
 8/12 anonim ***** válasza:
Melyik cégnél vagy ötös? Én is Veszprémben dolgozom
nov. 23. 15:14
 9/12 anonim ***** válasza:
Valeo. (ötös voltam)
nov. 23. 16:30
 10/12 anonim ***** válasza:
A kicsiben (siemens) vagy a nagyban? Én a kicsiben. Mert ugye már összeolvadt.
nov. 23. 16:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!