Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit csináljak a nagyon büdös...

Mit csináljak a nagyon büdös kollégámmal?

Figyelt kérdés

Nem fürdik és nem mossa a ruháit, olyan szaga van mint egy hajléktalannak. Adtunk neki tusfürdőt, de úgy tűnik nem érdekli, hogy megfulladunk tőle. Megkértük a főnököt, hogy beszéljen vele, ez megtörtént, azóta is ugyanolyan büdös. Az csak egy dolog, hogy hányingerem van egész nap, de néha leül a székemre, amire aztán ráülök én is és az én ruháim is büdösek lesznek, összefogdossa a billentyűzetet a koszos, büdös kezeivel, állandóan fertőtlenítek utána, meg textilillatosítóval fújom a széket, de semmi nem viszi el ezt a szagot.

Nem tudunk már mit kitalálni és megbántani sem akarjuk, de én már nem bírom tovább, mert mindig az én számítógépemhez ül le, ha valamire szüksége van. Nem akarok se bunkó lenni, se hisztizni, de valamit tenni szeretnék, elegem van, hogy érzem a szagát a ruháimon.

Beszélni nem lehet vele normálisan mert azonnal megsértődik és elfordul vagy ott hagy.

nov. 19. 13:05
 1/10 anonim ***** válasza:
94%

Sértődjön meg.

Főnöknek szóljatok, hogy ez nem vált be eddig, intézkedjen.

nov. 19. 13:16
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire fontos ez a büdös ember a főnöknek? Nélkülözhetetlen? Mert ha igen, akkor nem fogja elküldeni. Ha nem annyira fontos és többen kéritek, hogy beszéljen vele nyomatékosan, és tájékoztassa a munkahelyen történő megjelenés alapszintű elvárásairól. És arról is, hogy ha nem tartja be, akkor sajnos meg kell válniuk tőle. Ja, és azt alapból megtenném, hogy felhívnám a figyelmét, hogy ne üljön a székemre, az asztalomhoz és ne nyúljon semmimhez. Ez nálunk pl. alap, pedig senki nem büdi.
nov. 19. 13:24
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is van, arrébb megyünk. Néha tömeges vándorlás van mint Afrikában az antilopoknál.
nov. 19. 13:46
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha közeli, baràti viszonyban vagytok, mondd ezt neki: Fürggyé le!!! Ennyi...
nov. 19. 13:54
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk, csak fél éve dolgozik itt. Azt hittük ha hűvösebb lesz az idő majd rendeződik a dolog, de csak rosszabb lett. Minél párásabb az idő, annál büdösebb.
nov. 19. 14:26
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
5# Akkor fingjál az orra alá, ne csak te szagold a bűzét, hanem ő is a tiédet.. :)))
nov. 19. 14:28
 7/10 A kérdező kommentje:

Nem tudok olyan büdöset fingani ami rosszabb lenne ennél

Meg amúgy sem használna…

Múltkor befújtam egy légfrissítővel és megkérdezte mi ez a büdös

nov. 19. 14:43
 8/10 anonim ***** válasza:
De miért nem fürdik? Nem tudja a vízszámlát kifizetni vagy csak szimplán igénytelen? (feltételezem hogy az utóbbi)
nov. 19. 16:57
 9/10 anonim ***** válasza:
Azzta, lehet hogy egy hippi! 😃
nov. 19. 17:12
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Tegyétek ki a muslicáknak.
nov. 19. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!