Mit csináljak a nagyon büdös kollégámmal?
Nem fürdik és nem mossa a ruháit, olyan szaga van mint egy hajléktalannak. Adtunk neki tusfürdőt, de úgy tűnik nem érdekli, hogy megfulladunk tőle. Megkértük a főnököt, hogy beszéljen vele, ez megtörtént, azóta is ugyanolyan büdös. Az csak egy dolog, hogy hányingerem van egész nap, de néha leül a székemre, amire aztán ráülök én is és az én ruháim is büdösek lesznek, összefogdossa a billentyűzetet a koszos, büdös kezeivel, állandóan fertőtlenítek utána, meg textilillatosítóval fújom a széket, de semmi nem viszi el ezt a szagot.
Nem tudunk már mit kitalálni és megbántani sem akarjuk, de én már nem bírom tovább, mert mindig az én számítógépemhez ül le, ha valamire szüksége van. Nem akarok se bunkó lenni, se hisztizni, de valamit tenni szeretnék, elegem van, hogy érzem a szagát a ruháimon.
Beszélni nem lehet vele normálisan mert azonnal megsértődik és elfordul vagy ott hagy.
Sértődjön meg.
Főnöknek szóljatok, hogy ez nem vált be eddig, intézkedjen.
Nem tudok olyan büdöset fingani ami rosszabb lenne ennél
Meg amúgy sem használna…
Múltkor befújtam egy légfrissítővel és megkérdezte mi ez a büdös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!