Mit lehet tenni egy olyan kollégával aki büdös mert nem fürdik?
Fogjátok meg, mint Morgót a törpöka a a Hófehérke és hét törpe c. mesében 😂
Egyébként részvétem, ismerek ilyen embert, akinek mindene megvan, hogy tiszta és ápolt legyen, de mégsem teszi. Igénytelen és gonosz tőle, jó kicseszik a másikkal 🤔
Nem tudom hol dolgozol, de intézd el, hogy felvegyenek, és ott dolgozhassak az irodába, így lesz ember is, és én minden nap zuhanyzom, igényes vagyok magamra.
Amúgy ha a fönököt nem érdekli, akkor ti öten erélyesen közölhetnétek a kollégával, hogy vagy megfürdik, vagy végig nyitott ablak mellett kell dolgoznia, és szó szerint ha kell légfrisstővel fogjátok lefújni. Ki kell állnotok magatokért.
Tényleg igaz?
Ha főnök nem teszi semmit, akkor keresd másik állást
Szerintem aki röhögve közli, hogy egy hónapja nem fürdött, az pont lesz.rja, hogy “megszégyenítik”, meg hogy óvodás módon spray-vel fújkálják.
És ezt a problémát baromira nem a munkatársaknak kell kezelnie, hanem a górénak, ha tetszik neki, ha nem. A főnöknek kell megteremtenie a megfelelő munkahelyi légkört, és hogyha az egyik végtag üszkösödik, azt bizony le kell vágni, hogy a test tovább élhessen.
Az 1-es válaszoló írta jól: 5 vs 1-be falhoz kell állítani a főnit azzal, hogy vagy helyrerakja a varacskos disznót, vagy elhagyjátok veszélyzónát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!