Akinek csak aljamunkára van lehetősége, az hogy bírja elviselni életét?
#1 Én is így voltam...ezért már most nagyon félek, mert dolgozni muszáj, de az az élet teljesen tönkretett lelkileg.
#2 Köszönöm a biztatást, de egyelőre nem látok más lehetőséget. Megyeszékhelyen élek, sehova nem vesznek fel érettségivel. Van ügyfeles és adminisztrációs tapasztalatom is, (még diákként szereztem) de ilyen helyekről legtöbbször választ se kapok. Egy használhatatlan szakmám van, amit butaságból végeztem el 18 évesen.
Eléggé kemény dió!
Sajnos csak a türelem és a következetes kitartás ötvözetének gyümölcse tud kirántani ebből az állapotodból. Utána kell járni annak, hogy ott, a környéketeken milyen munkaerőre van kereslet és arra tanulni a gyári munka mellett. Pokol, - de nincs más, ha komolyan gondolod!
Idegen nyelv igazolt ismeretének híján egyszerűen nem tekintenek emberként senkire úgy, ahogyan a 40. életévét betöltött vagy csökkent munkaképességű emberre sem!
Csak abban bízhatsz, hogy hülye nem vagy, 40 még nem múltál el, rokkant sem vagy és képes vagy megtanulni valamit, amit el lehet adni munkaerőként ebben a buggyant és teljesen feje tetejére fordított világban!
Kitartást és sok sikert kívánok neked ehhez!
Kérdező, hány éves vagy?
#2 vagyok.
"Vannak hétvégente okj-s tanfolyamok. 3 hónap és lessz egy végzettséged“
1. Már nincsenek le vagy maradva.
2. AZ a tanfolyam ami 3 hónapos az anniyt is ér mit lehet megtanulni 3 hónap alatt? Zoknit vasalni?
3. ha ez ennyire egyszerű miért állnak sorban a gyárakban droidmelóért?
4. És akinek van már végzettsége nem is egy és szarra se megy vele az mit szóljon?
Nekem 4 db emet szintű 54-es kódszámú OKJ tanfolyamom van. 4.
És szart se ér egyik se.
Mert nincs mögötte TAPASZTALAT. Uis tapasztalatot semmiféle tanfolyam sem ad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!