Büdös lehetnék?
Lehetek büdös úgy hogy én saját magamon nem érzem egyáltalán
Nem dohanyzok, meg semmi, zuhanyzok is rendszeresen, a ruháimra is figyelek, viszont szorongok, és izzadok, de ettől függetlenül én egyáltalán nem érzem budosnek az izzadasomat
Egy ideje furcsán viselkednek velem a kollégák, mintha utalni szeretnének csak nem merik megmondani, például ma is felém fordulva mondta az egyik csak hogy kinyitja az ablakot mert büdös van
Én meg magamra veszem..
most hogy gyozodjek meg róla hogy rólam van e szó
Ha nagyon erősen izzadsz, lehet a testszagod zavaró másoknak. Különösen, ha hosszú a munkaidő, nem tudsz napközben lezuhanyozni.
Vegyél nagyon erős dezodorokat, az segíthet. Esetleg vihetsz váltás ruhát is és szünetben át is öltözhetsz.
Zuhanyzás/fürdés után szagolgasd meg az előző napo(ko)n viselt ruháidat.
Ha csak picit is kellemetlen szagúnak érzed, akkor lehet hogy büdi vagy.
Én mindennap tiszta ruhát veszek fel, egy alkalom után mosógépbe teszem, minden reggel fürdök, és munka után is fürdök. Munkában viszont izzadok kicsit, és lehet büdös vagyok. Legalábbis én néha azt veszem észre, hogy büdösnek tartanak(rosszalló nézés pl). Parfümöt is használok pedig. Fogat is mosok rendszeresen+napi több rágót is elrágok. Vékony vagyok, 55 kg. Hajat is mosok 4 naponta.
Páromat mindig kérdezgetem is, hogy büdös vagyok-e, de azt mondja nem, még munka után sem.
Szerintem egyes embereknek büdösek vagyunk akkor is, ha egyébként nem vagyunk azok. Engedd el.
Kérdezd meg őket. Kevésbé kínos, mintha nekik kellene célozgatni rá.
De lehet tényleg csak elhasznált volt a levegő. Egymagam ülök az irodába, ami elég nagy is, mégis néha érzem a szagot, ha visszajövök pisilésből, hogy hát ja, szellőztetni kellene :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!