Hogyan lehetnék jobb/gyorsabb?
Én vendéglátóztam vagy nyolc évig, és kimehettem cigizni, ha épp nem volt dolgom. Kb. 5-6 szálat szívtam el a 12-14 óra alatt. Nálunk benn nem lehetett e-cigizni, de igazából igényem se lett volna több cigire, csak azért mentem ki sokszor, mert hogy ki tudja, legközelebb mikor lesz amjd lehetőségem.
Hát igazán megjegyezhetnéd, mi hol van a hűtőben, és nem értem, a térded hogy gátol meg abban, hogy gyorsabban apríts zöldségeket, húst? Vagy csak annyi a dolgod, hogy cuccokat hozz ki a hűtőből, meg a szárazáruból? Mert akkor meg el kell fogadni, hogy nem ez a te helyed, ha mobilitási problémáid vannak. Egyébként nem olyan hatalmasok ezek a konyhák, hogy sokezer lépést tegyél meg egy nap, amíg elmész egy újabb adag kukoricáért a hűtőbe.
A magánkuka jó ötlet, én még akkor is egy kis szatyorba gyűjtöm a szemetet, ha otthon főzök, pedig kettő méterre van a kuka, de nincs kedvem kétpercenként odamenni, hanem majd egyben kidobom.
A munkatársaid mennyit cigiznek? Mennyi nem cigizős szünetet tartanak? Mekkora a hely, ahol dolgozol, mennyi lépést teszel meg naponta?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!