Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egy ideje nincs munkám, egyre...

Egy ideje nincs munkám, egyre rosszabbul érzem magam itthon. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok rövid munkahelyeim voltak és még pályakezdőként eléggé megviselt hogy nem abba dolgozhattam amiért küldöttem. :( Mindenesetre próbáltam más helyeket is de a beilleszkedés sem ment nagyon fényesen. De egy ideje itthon vagyok bármit megtennék csak ne ez legyen. Mit tegyek? Olyan egyedül maradottnak és szomorúnak érzem magam a szokásosnál is jobban. Mintha semmi szükség nem lenne rám. Gyomor görcsöm van a munka szó hallatán is, annyira akartam és most is szeretném csak kavarognak az érzéseim és a gondolataim. Köszönöm ha nem bántó jelleggel kommenteltek, most nagyon jól esne egy kis nyugtatás és tanács is. Nem akarok örökké itthon ülni. :(

tegnap 23:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Én is munkanélküli vagyok, de én élvezem.

Gondolom te nagyon más helyzetben vagy, mint én.

Itt, vagy privátban beszélgetnél a témáról?

tegnap 23:02
 2/4 Eltévedt Marslakó ***** válasza:
Nálam is ugyanez van.. Nem tudok mondani semmi okosat, hasonlóan érzem én is magamat.
tegnap 23:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Semmi munka nincs,nem csak te vagy munka nélkül
tegnap 23:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Pontosan mi az a bármi, amit eddig megtettél? Bármilyen munkát vállalj el, és közben folyamatosan keress jobbat.
tegnap 23:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!