Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egy ideje nincs munkám, egyre...

Egy ideje nincs munkám, egyre rosszabbul érzem magam itthon. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok rövid munkahelyeim voltak és még pályakezdőként eléggé megviselt hogy nem abba dolgozhattam amiért küldöttem. :( Mindenesetre próbáltam más helyeket is de a beilleszkedés sem ment nagyon fényesen. De egy ideje itthon vagyok bármit megtennék csak ne ez legyen. Mit tegyek? Olyan egyedül maradottnak és szomorúnak érzem magam a szokásosnál is jobban. Mintha semmi szükség nem lenne rám. Gyomor görcsöm van a munka szó hallatán is, annyira akartam és most is szeretném csak kavarognak az érzéseim és a gondolataim. Köszönöm ha nem bántó jelleggel kommenteltek, most nagyon jól esne egy kis nyugtatás és tanács is. Nem akarok örökké itthon ülni. :(

nov. 18. 23:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%

Én is munkanélküli vagyok, de én élvezem.

Gondolom te nagyon más helyzetben vagy, mint én.

Itt, vagy privátban beszélgetnél a témáról?

nov. 18. 23:02
 2/11 anonim ***** válasza:
92%
Nálam is ugyanez van.. Nem tudok mondani semmi okosat, hasonlóan érzem én is magamat.
nov. 18. 23:06
 3/11 anonim ***** válasza:
88%
Semmi munka nincs,nem csak te vagy munka nélkül
nov. 18. 23:21
 4/11 anonim ***** válasza:
36%
Pontosan mi az a bármi, amit eddig megtettél? Bármilyen munkát vállalj el, és közben folyamatosan keress jobbat.
nov. 18. 23:58
 5/11 anonim ***** válasza:
31%
Akkor találj ki valamit amiből pénzed is lesz még hasznos is lehetsz. Kölykök ezrei keresik meg a magyar atlagber többszörösét miközben videojátékokat streamelnek. Ebből kiindulva kB bármivel lehet manapság pénzt keresni.
nov. 19. 07:23
 6/11 anonim ***** válasza:
84%
Nekem sincs és fel tudnék robbanni lassan. 100+ jelentkezésből négy visszajelzés, ebből kettő lett interjú, aztán azok is felszívódtak.
nov. 19. 07:24
 7/11 A kérdező kommentje:
4- es, eladóként hús pultban és 12 órába is dolgoztam, a hústól undorodom, de megpróbáltam, a 12 órát szintén de azt nem bírta a lábam. Meg őszintén nagyon rosszul bántak velem. Kiabáltak, a 25 év alatti miatt kitáltak, keresztbe tettek hogy a munkámban nekem legyen bajom. Pl a munkához szükséges dolgokat eltették, megbabrálták. Stb. Azóta napi bejelentővel próbálkozom, de nem akarok végig azon lenni így ott hagytam. Lehet irigy vagyok de ne akarok úgy dolgozni hogy más a kétszeresét megkeresi kevés munkával és bejelentve, míg nekem csak a gabonákat dobálják...
nov. 19. 08:04
 8/11 A kérdező kommentje:
Sima érettségim van nincs diplomám, a családba ez is nagy szó én erre büszke vagyok és óriási csalódás hogy bárhová megyek a szakirányú érettségim sehová se kell mert gyakorlat stb. Pénzem és lehetőségem se volt egyetemre, mégis lenéznek mintha semmit nem akartam volna csinálni...
nov. 19. 08:05
 9/11 Kései Sirató ***** válasza:
21%

Érdemes lenne elvégezned valamilyen képzést, hogy legyen egy szakmád.

Én a helyedben érdeklődnék, hogy felnőttek részére milyen képzések indulnak a lakóhelyemen, vagy a közelben.

AZ egészségügyben pl. mindig van üres hely, érdemes lenne ápolónak tanulni. Más ötletek:

dadus, biztonsági őr, szociális gondozó (ezzel idősotthonban lehet elhelyezkedni), masszőr, stb.

Ha egyáltalán nem akarsz tanulni, akkor lehetnél pl. postás , érdeklődj a postán, hogy van-e hely. Hordhatnál ki szórólapot, arra is mindig keresnek embereket.

Vannak lehetőségek, ne add fel, fiatal vagy és előtted az élet! Sok sikert!

nov. 19. 10:27
 10/11 anonim ***** válasza:
80%
És ne 12 órázz, nem véletlenül 8 óra a munkaidő.
nov. 19. 14:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!