Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egy ideje nincs munkám, egyre...

Egy ideje nincs munkám, egyre rosszabbul érzem magam itthon. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok rövid munkahelyeim voltak és még pályakezdőként eléggé megviselt hogy nem abba dolgozhattam amiért küldöttem. :( Mindenesetre próbáltam más helyeket is de a beilleszkedés sem ment nagyon fényesen. De egy ideje itthon vagyok bármit megtennék csak ne ez legyen. Mit tegyek? Olyan egyedül maradottnak és szomorúnak érzem magam a szokásosnál is jobban. Mintha semmi szükség nem lenne rám. Gyomor görcsöm van a munka szó hallatán is, annyira akartam és most is szeretném csak kavarognak az érzéseim és a gondolataim. Köszönöm ha nem bántó jelleggel kommenteltek, most nagyon jól esne egy kis nyugtatás és tanács is. Nem akarok örökké itthon ülni. :(

nov. 18. 23:01
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, a postát is próbáltam de folyamatosan elutasítanak, van szakirányú érettségim, Irodai szakma. Mikor még elkezdtem nagy szó volt és nem volt ennyire sablonos, viszont mára már szinte sokaknak az van, büszke voltam rá hogy mint fentebb is írtam a családi helyzetemből adódóan is feljebb léptem egy kis szintet és azt végeztem amit igazán szeretnék. Csak a tapasztalat és a gyakorlat hiánya miatt semmi esélyem. Köszönöm a kedves szavakat és mindenkinek is köszönöm. Egyébként nekem is van Okj-s szakmáim de kb semmire se megyek vele mert nem veszik annyira komolyan.
nov. 19. 16:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!