Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek érdemes lenne...

Szerintetek érdemes lenne váltani?

Figyelt kérdés

2 hete kezdtem el dolgozni (első munkahely) egy állami cégnél, viszont nagyon nem érzem jól magam az irodai környezetben. A kollégák nagy része nagyon kedves és segítőkész. A fizetés egész jó, viszont így, hogy nem érzem jól magam, kérdezem, hogy ti mit tennétek a helyemben. A hobbym a járművezetés és akár mint munka is szívesen csinálnám, viszont valószínűleg nem lennék annyira jól megfizetve, mint itt. Nagyon mennék, mert azt hittem, jobban fogom bírni az irodai légkört, de ezek szerint nem.

Tehát a kérdésem, hogy ti mit tennétek a helyemben? Eldobnátok egy jól fizető irodai állást, vagy csinálnátok inkább amit szerettek, de kevesebb pénzért. Plusz a második esetben nem azt csinálnátok, ami a szakmátok.

Értelmes válaszokat várok, és előre is köszönöm annak, aki megosztja tapasztalatait/véleményét.

nov. 17. 22:41
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
2 hét az semmi. Ha nem történik valami nagyon rossz dolog a munkahelyeden, a probaido 2/3-daig adnék esélyt a dolognak.
nov. 17. 22:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha még csak 2 hete vagy ott, tarts ki még egy kicsit. Legtöbb helyen 3 hónap a próbaidő. Ha azt kivárod és nem változik a helyzet vagy nem tartanak meg, akkor ráérsz váltani.
nov. 17. 22:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi a konkrét baj? Nekem sem az irodai munka ami először eszembe jut, hogy azt de szívesen csinálnám, de igazából ha szeretem a kollégáim és jó a fizetés, akkor majdnem mindegy, mi a munka. (Csak én szeretek aktívabb lenni, itthon sokat ülök a gép előtt, van 1-2 hobbim a játékon kívül is, ami a gép elé köt.)

Picit még várnék, hátha csak a szokásos kezdeti kellemetlenség, aztán utána válts, ha még mindig szeretnél.

nov. 18. 05:15
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ.
nov. 18. 09:12
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Két kérdés:

Milyen jogosítványod van és milyen sofőrállást képzeltél el?

Mi bajod konkrétan az irodával?

nov. 18. 11:42
 6/7 A kérdező kommentje:

Sima B kategóriás jogsim van egyelőre de szívesen csinálnék még többet is hozzá.

Az irodával az a baj, hogy nagyon monoton környezet és kicsit bezártság érzetem lesz tőle.

nov. 19. 07:32
 7/7 anonim ***** válasza:
#6: Ezek alapján ne ugrálj, várd meg a három hónap próbaidő végét. B jogsival csak a sz/pó sofőrmelók vannak
nov. 20. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!