Érdemes lenne még most váltani?
Figyelt kérdés
Gyakornoki állás egy olyan cégnél ami szakmai szempontból nem jó, a kollégák viszont jófejek, és már megszoktam a helyet, nem érzem rosszul magam, viszont szinte semmit nem fejlődök szakmailag és sokszor szenvedés mire letelik egy nap Kb. 4-5 hónapot kellene még lehúznom, hogy teljesítsem az előírt gyakorlatot. Viszont most adódott egy jobb lehetőség, ami szakmai téren ezerszer jobb. Csak egy új helyen mire mindent megtanulnék és megszoknék már le is telik a gyakorlati időm, így emiatt nem tudom mennyire lenne érdemes vagy hülyeség belevágni😅 szerintetek mit kéne tennem?júl. 18. 15:33
1/2 anonim válasza:
Tuti belevágnék. A kollégák nem tartanak örökké, viszont a szakmai tudásod fog eltartani téged és a családod. Az hogy betanulsz új helyre az pont jó, mert új kihívás és fejlodsz. Tuti váltanék.
2/2 anonim válasza:
Ha egyetemi diplomához kell a gyakorlat, és a lötyögős helyen is elismerik, akkor én nem váltanék. A jó közérzet nekem többet ér.
A másik hely ténylegesen ezerszer jobb szakmailag? Van személyes ismeretség , aki ezt megbízhatóan megerősítette?
Én fürödtem már be szakmai hellyel úgy, hogy csak a neve volt nagy, de a valóságban nem nyújtott semmivel sem többet, mint egy nem felhype-olt hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!