Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Videki nagyvarosbol sajat...

Videki nagyvarosbol sajat lakassal erdemes valtani Budapestre alberletbe?

Figyelt kérdés
Jelenleg 420 nettot keresek megyeszekhelyen gepeszmernokkent. Sajat 68 nm-es lakassal rendelkezem a varos sziveben az egyik legjobb,legnyugisabb kornyeken. Meglatasotok szerint van ra esely, hogy olyan ajanlatot adjon egy multi Budapesten amivel akar egy hasonlo meretu lakast tudnek berelni ott? Eltem.ott ket evet, annyira nem szerettem a nyuzsgest illetve az ottani allapotokat, de a fejlodes es jobb fizetes remenyeben nezelodok munka teren...viszont ketlem, hogy a jelenlegi gazdasagi helyzetben annyira dobalnak a jobbnal jobb fizeteseket, sok helyen letszamstoprol olvasni, igy gondolom akit felvesznek se alomfizetessel kerul be. Sajnos ez a terulet kozel sem olyan megbecsult mar mint amilyen volt...

júl. 6. 18:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyértelműen nem.
júl. 6. 18:58
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

kb az egesz szövegedböl az jön le nemis akarsz menni :-D

ha tied a lakas, kiadhatnad es ugy mesz budapestre es akkor aranylag ok lehet a fizuval plus a berlötöl a lakber amit kapsz.

De ha azt irod videki nagyvaros...szoval nem abszolut videk hanem azert lehet mit csinalni..en maradnek

júl. 6. 19:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Fizetés miatt mérnökként nem éri meg Budapestre költözni, amennyiben nem valami szoftver közeli területen mozogsz, pl beágyazott rendszerek. A BME és az OE százával ontja a mérnököket a fővárosra, nagy a verseny, ha nem valami nagyon specializált területén mozogsz, akkor találnak mást, aki elvégzi a munkát kevesebbért.
júl. 6. 20:00
 4/4 A kérdező kommentje:

#2 Alapvetoen nem akarok, mert szeretek itt elni, de munka szempontjabol semmilyen elorelepesi lehetoseget nem latok sajnos...igazabol a nyugat magyaroroszagi nagyobb varosok, illetve Budapest amire opciokent gondolok.

#3 Nem ilyen teruleten mozgok sajnos...Ezen en is gondolkoztam mar, hogy a konnyen betanulhato munkakra biztosan talalnak olcson palyakezdot,mert sokan fenn akarnak maradni. Biztosan nagy lehet a verseny, en magam is obudais voltam, tisztaban vagyok vele eves szinten mennyien vegeznek az ottani egyetemeken. Gondolom a protekcio ott se elhanyagolhato tenyezo manapsag...

júl. 6. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!