Videki nagyvarosbol sajat lakassal erdemes valtani Budapestre alberletbe?
kb az egesz szövegedböl az jön le nemis akarsz menni :-D
ha tied a lakas, kiadhatnad es ugy mesz budapestre es akkor aranylag ok lehet a fizuval plus a berlötöl a lakber amit kapsz.
De ha azt irod videki nagyvaros...szoval nem abszolut videk hanem azert lehet mit csinalni..en maradnek
#2 Alapvetoen nem akarok, mert szeretek itt elni, de munka szempontjabol semmilyen elorelepesi lehetoseget nem latok sajnos...igazabol a nyugat magyaroroszagi nagyobb varosok, illetve Budapest amire opciokent gondolok.
#3 Nem ilyen teruleten mozgok sajnos...Ezen en is gondolkoztam mar, hogy a konnyen betanulhato munkakra biztosan talalnak olcson palyakezdot,mert sokan fenn akarnak maradni. Biztosan nagy lehet a verseny, en magam is obudais voltam, tisztaban vagyok vele eves szinten mennyien vegeznek az ottani egyetemeken. Gondolom a protekcio ott se elhanyagolhato tenyezo manapsag...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!