Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Jogosan van felháborodva a...

Jogosan van felháborodva a munkatársam?

Figyelt kérdés
Az a szituáció, hogy 7:00-15:30-ig tart a munkaidő és van 2 kollégám, aki tartósan beteg emiatt az ő feladataikat is én látom el, így elég sok munkám van most. 15:40-kor el szoktam menni haza, amit az egyik munkatársam nagyon el kezdett nehezményezni, hogy igazán bent maradhatnék tovább hogy határidőre kész legyenek a dolgok, de mondtam neki, hogy mivel a munkaadó nem fizet túlórát, ezért én nem fogok bent maradni tovább ha tetszik ha nem, erre lehordott engem mindenféle munkakerülőnek.
nov. 16. 11:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem jogos a felháborodása!

Kis pénz, kis foci!

-Vonatkoztassunk el most a magyar állapotoktól! -> Nagy pénz, kis foci (se)!

nov. 16. 11:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem se jogos a felháborodása.

Mások feladatát is ellátod, 10 perccel tovább maradsz, még így is többet teszel, mint amit alapból kellene, úgyhogy ez a lehordás nagyon nem fair a munkatársad részéről!

nov. 16. 11:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg neki, hogy ha zavarja, maradjon ő bent nyugodtan ingyen túlórázni és csinálja meg az elmaradt dolgokat. Gondolom ő 15.30kor már a kapun megy kifelé
nov. 16. 11:39
 4/7 A kérdező kommentje:
Igazából mérnök az illető, ő csak kiadja nekem a feladatokat, de egyébként igen, én túlórázni őt még sosem láttam.
nov. 16. 11:42
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mond meg neki, hogy csinálja ő ingyen ha akarja.
nov. 16. 11:47
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szép is lenne, hogy te pluszban robotolsz, ő meg learatja a babérokat. Annyit vállalsz, ami a szerződésedben áll. Ha ez neki nem tetszik, akkor intézze el, hogy túlóráért is járjon pénz, vagy kritizálás helyett mutasson jó példát azzal, hogy ő marad tovább.
nov. 16. 11:53
 7/7 anonim ***** válasza:
86%
Nem jogos. Fentebb már megindokolták.
nov. 16. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!