Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Jogos a felháborodása?

Jogos a felháborodása?

Figyelt kérdés

Fél éve kezdtem egy munkahelyen, a múlt hónapi fizetésem nem volt jó, szóltam a főnöknek, aki nagyon pénzéhes , pedig van két autója egy nagy háza, ez engem nem is érdekel.

Azóta bunkó, lekezelő és már kétszer fenyegetett meg, hogy kirúg,ami azért érdekes ,mert eddig nem volt baj a munkámmal.

Úgy érzem azert kötekszik, mert mertem szólni,jogosan a pénzért amiért megdolgoztam.

aug. 31. 10:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mit jelent az, hogy "nem volt jó a fizetés"?

Teljesítményarányos fizetésed van? MErt akkor nyoma kell hogy legyen, mennyit teljesítettél, és az alapján fizettek.

Ha bejelentett fix összeget kapsz, akkor annyit kellett kapnod, amennyi a szerződésedben szerepel.

Ha bejelentett + zsebbe boríték, akkor van olyan, hogy a főnök nem adja oda a borítékot, és nem tehetsz semmit. Ezért nem kell elvállalni az ilyen munkát.

aug. 31. 10:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Bejelentett munka, takarító cég, de most helyettesítés volt és az az összeg nem volt jó, ezért szóltam, beismerte ,hogy tévedett, de azóta 100 %-os fordulatot vett .
aug. 31. 10:38
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát ebben az esetben akkor ő a hunyó, jogosan szóltál hogy nem stimmel az összeg. Az, hogy így reagál, őt minősíti. Lehet hogy érdemes elkezdened nézelődni másik meló után, mert egy ilyen főnök beosztottjaként nem túl jó dolgozni, hátha találsz valami normálisabb helyet/főnököt.
aug. 31. 10:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni ,hogy a feleségének is szóltam,mert a főnök próbálta kimagyarázni , a felesége viszont megértette és ide adta a pénzt.Igen kezdek másik munkát keresni,mert ebből valószínű már nem lesz semmi,mármint ebből az ellenséges hangulatból..
aug. 31. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!