Ez jogos sérelem és felháborodás?
Figyelt kérdés
A kollégám nem nagyon csinál semmit ha ott a főnök kicsit jobban vagy néha jobban csinálja a dolgokat, de sokszor úgy tesz mintha csinálná. Ha tudja a főnök jóval később jön vagy olyan helyre megy ahonnan nem jön gyorsan vissza jól elengedi magát. Ki-be szaladozik,boltba jár,stb.Jobbik esetben elfoglalja magát csip-csup dolgokkal amik épp abban a pillanatban nem a legfontosabbnak csak konkrét dolgot ne kelljen csinálni. Ma is volt gond,minden gépen én dolgoztam, fogadtam a feleket mivel ő nem tud szinte semmit így jön kérdezgetni vagy kint áll jön be a kliens akkor befárad vele és szól nekem mert nem tud információt kiadni,rákeresni valamire az e-mailben. Már a látványa is lefáraszt és elveszi az energiát.Ez a lomhaság, lustaság emellett elég pofátlan is tud lenni.Amikor ma a hiba kapcsán írtam a főnöknek mondta útban van mindjárt beér,akkor írtam neki ha jön legalább menni fog a munka is és tettem két pontot.Úgy tett mintha mi se történt volna általában nem szól semmit van hogy intéz valamit a háttérben.Nagyon hagyja hogy ezzel az alakkal elszaladjon a ló, csak nehogy a lóval más is elszaladjon onnan.2020. szept. 9. 21:23
1/5 A kérdező kommentje:
Ez nem egyszeri eset.
2020. szept. 9. 21:23
3/5 A kérdező kommentje:
Azt teszem :-D
2020. szept. 9. 21:39
5/5 anonim válasza:
Ez a facebookra való sírás, nincs érdemi kérdés, csak panaszáradat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!