Te hogyan reagálnál ha egy barátodról, barátnődről kiderülne hogy rögzíti az összes telefonbeszélgetését, jogos a haverom felháborodása?
Abszolút jogos, előttem már leírták, hogy miért.
Én nem telefonálnékk olyannal, akiről tudom, hogy minden beszélgetést rögzít. Szerintem beteges.
L
Jogos a felháborodása. Én ha tudok róla, akkor személyszerint engem nem zavarna, hogy egy ismerősöm rögzíti a beszélgetést. De a tudtom nélkül nem örülnék neki. Egyébként meg használj naptárat, ha rossz a memóriád.
De egyébként ha meg többször eljátssza, hogy "nem is mostanra beszéltük meg", akkor szimplán hagyd. Lehet nem akar veled lenni. De a felháborodása jogos.
Minek beszél meg veled a barátod egy hétvégét, ha nem is akar találkozni?
Ilyen hülyékkel nem is kell barátkozni.
Nekem is van rögzítő és csak a hasznosakat tartom meg, a többit ki szoktam törölni.
Nincs ezzel semmi gond. Ha jó barátok vagytok és bízhattok a másikban, akkor miért ne?!
Az lenne zavaró, ha más lenne a téma a beszélgetésben vagy valakit kibeszéltek és utána felhasználnád ellene a felvételt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!