Munkahelyen ahol dolgozok, az irodaba a legfelhaboritobb keredes az,hogy elofordul,hogy valaki a masik utan megy el wc-re es ,hogy budos van. Mashol is gyakori ez a felhaborodas?
Mar azt is megtudtam,hogy aliexpreszrol lehet venni olyan port,hogyha megeszed akkor a k@ki csillamporos lesz.
KOmolyan meg0rult ez a vilag?
Az a baj, hogy az én gyomrom rohadt érzékeny. Bármilyen kis szagra öklendezem és képes vagyok hányni. Ez borzasztó rossz, nem tehetek róla.
Nem azzal van baj ha valaki wc zik. Nekem az a bajom, hogy megtehetné, hogy pl nálunk kinyitja az ablakot és kiszellőztet. Pár perc alatt kimegy, de neeeem, ő bezárja az összes ajtót ablakot, hogy a következő meg belefut a brutál szarszagba.
Én otthon is szellőztetek. Meg a másik ha nem jól húzza le, nem takarítja le maga utàn, mert a wc kefét nem ismeri.
Könyörgöm ha van ablak nyissa ki, használja a wc kefét és a wc sprayt.
6
Azzal nem, de azzal igen ha nem nyit ablakot mert az alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!