Hány hazugságot tudsz felsorolni, amiben nyilván hazudott a fidesz? Számodra mi volt a legfelháborítóbb?
Gondolok itt mást igért, mint amit tett...
Olyan viktorosan fogalmazva: ne azt nézzék amit mondok, hanem azt amit teszek.
"Megvédjük a nyugdíjakat"
Orbán-Matolcsy-SelmecziGabi
Mindig úgy kommunikál, mintha Magyarország területén zajlana háború. Ehhez köti a mindent és mindendenkit megvédünk szöveget. Már rohadt irritáló.
Családbarát kormány
Senkit nem hagyunk az út szélén
Aki nem oltatja be magát, az meghal
Háborús, szankciós infláció
A pedagógus béreket Brüsszel miatt nem tudják emelni
Pedagógus életpályamodell
Stb. stb.
"Majdnem beledöglöttem, hogy másfél évig úgy kellett tenni, mintha kormányoztunk volna, ehelyett hazudtunk reggel, éjjel meg este."
"Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz."
Mondotta Gyurcsány Ferenc (Fidesz) :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Még egy kis kiegészítés:
...ha esetleg jönne a szokásos "fúj, mocskos kormánypropaganda"-duma, akkor hadd emlékeztessek mindenkit, hogy ezt a cikket még a balliberális Origo közölte 2009-ben.
"Nem lesz adóemelés"
Tudom-tudom, épp próbáltunk kilábalni a covid mizériából, erre Putyin ismét dönti a dominót aminek végül nagy durva gazdasági következményei lettek, de..
szerintem már nincs olyan réteg, akit ne sz*patott volna taknyosra ez tetves bűnszervezet az elmúlt bő 1 évben, és basszus, még ennek ellenére is, olyan lelkesen támogatják őket, hogy az valami szörnyű. Nincs mese, ezt látják ők is és szó szerint bármit megtehetnek. Egyedül az EUnak van eszköztára szorongatni a töküket, de hát itthon azt is úgy konvertálja a propaganda, hogy mindenki ellen is harcolnunk kell. Kiábrándító, de egyszer majd csak eltűnnek, megbuknak. Szerencsére még fiatal vagyok, fogom én még látni ezeknek a sz@rháziaknak a temetését.
3-as: értelmezési zavaraid vannak?
Olvasd el a kérdést, aztán ha megakadt a lemezed, akkor húzz a búsba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!