Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mi volt a legfelháborítóbb...

Mi volt a legfelháborítóbb dolog, amit az óvoda vezetôje tett vagy mondott nektek, szülôknek?

Figyelt kérdés

Tehát nem a gyerekkel szemben, hanem a szülôk felé.

A miénk egy elmebeteg...

2021. aug. 18. 08:35
 1/7 anonim ***** válasza:
62%
Hogy baj van a gyerekkel, mert a gondozó magyarázatába néha belebeszél, és elvonja a többiek figyelmét, mert viccesnek tartják és nevetnek rajta, és ezzel szétzilálja az egész csoportot. Érted, egy ötéves...
2021. aug. 18. 08:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem a gyerekkel kapcsolatban kérdezem
2021. aug. 18. 09:03
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
Annyira nem emlékszem felháborítóra, mindkét igazgatóasszony tök normális volt. De egyszer elkeveredtem egy összevont szmk-s szülőire, és azt mesélte, előző évben papírmasé tojásokat gyártottak és csempésztek az udvaron a fészekbe, mert a madárbarát óvoda cím elnyeréséhez szükséges volt fészkelő madarakat prezentálni, és hát a galádok maguktól nem tojtak oda. Skandallum. :D
2021. aug. 18. 09:03
 4/7 anonim ***** válasza:
64%

Azt hangsúlyoztad hogy nem a gyerek felé, hanem a szülőknek mondta. Amit én írtam, azt a szülőknek (nekünk) mondta.

Ha nem erre vagy kíváncsi, fogalmazz pontosabban.

2021. aug. 18. 09:11
 5/7 anonim ***** válasza:
85%
Hát a mienk nem szokott felháborítóan viselkedni, pláne nem gyerekekkel kapcsolatban nem mond semmit, nem is értem ezt a kérdést.
2021. aug. 18. 11:40
 6/7 A kérdező kommentje:

Mert a miénk igen. Személyeskedik a szülôkkel, szülôi értekezleten mindenki elôtt vállalhatatlan stílusban (nem velem, de akkor is felháborít).

Olyan dolgok miatt háborodik fel és ír gusztustalan sílusban posztot, amihez semmi köze se neki, se az ovinak.

2021. aug. 18. 11:49
 7/7 anonim ***** válasza:
85%

Mondj egy konkrét példát légyszíves!

Ez így elég megfoghatatlan. Amúgy meg felnőtt vagy kérd ki magadnak ha sértő a stílus vagy az amit mondd.

2021. aug. 18. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!