Tényleg léteznek olyan munkahelyek, ahol az év végi bónuszt csak az kapja meg, aki részt vesz a karácsonyi céges bulin?
Figyelt kérdés
Hallottam már ilyenről, itt is olvastam kommentben. Hogy a bónuszt ott a partin adják át készpénzben. Vagy pedig utalják a parti után a legközelebbi fizetéssel együtt, de csak azoknak, akik ott voltak. Aki nem jelenik meg, akárcsak betegség miatt, az így járt, és nem kap. Tényleg van ilyen?nov. 14. 21:34
11/15 anonim válasza:
Nálunk tavaly mindenki ajándékcsomagot kapott, azt is, aki nem jött el a bulira, oda lett téve az asztalára és kész. Mondjuk, inkább nevezném vacsorának, mint bulinak, mert csak elmegyünk a közeli étterembe és vacsora után mindenki indul haza. Idén mindenki azt mondta, felesleges, többen direkt arra a napra vettek ki szabit, nem leszünk sokan, amúgy is 12 fős cég 😀
12/15 anonim válasza:
Szerencsére nem tapasztaltam, de sajnos el tudom képzelni, pláne kis cégeknél, ahol számon lehet tartani azt a pár főt. Olyat sajnos én is megéltem, hogy kiközösítettek, nem álltak velem szóba, nem segítettek, mert én nem mentem el a hétvégi bebaszcsizásra. Ne haragudjunk, de amíg valaki a munkáját elvégzi és arra nincs panasz, a kollégáival is normálisan, udvariasan bánik, addig senkinek semmi köze hozzá, hogy valaki a szabadidejét hol tölti.
13/15 anonim válasza:
Nálunk lehetett anni választani, hogy buli vagy bónusz. :D
14/15 anonim válasza:
Nálunk a munkakör megkívánja, hogy valaki dolgozzon 4ig (telefonos ügyfélszolgálat), úgyhogy ketten alapból kimaradnak az ebédből, úgyhogy ilyen nincs.
Amúgy miért nem akarsz elmenni? Én se vagyok annyira BFF a kollégákkal, de ingyen lesz a kaja és nem kell dolgozni :D
15/15 anonim válasza:
Jah volt még 2016-ban. Csak az kapott boritékot, aki elment. Jó volt nagyon. Visszagondolva semennyire nem voltam megbecsülve akkoriban (inkább csak kihasználtak) azt ott kellet jópofiskodni azokkal a cégtulajdonosokkal, akik milliókat vágtak zsebre. Kaptam ajándékba egy Szent Istvánkát. A kurwy anyjukat. Aztat. 😂 Azóta sem szerettem meg a magyar kkv szektort. 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!