Munkahelyen kaptok valamit karácsonyra? Lehet olyan, hogy semmi nem jár?
Figyelt kérdés
Most vagyok az első munkahelyemen, és látom mennyi helyen kapnak pl önkormányzat, hivatalakon. Magán vállalkozónál vagyok, minden napos túlóra van és kicsit rossul esik, hogy eddig semmi.2022. dec. 14. 22:28
1/18 anonim válasza:
Lehet, hogy semmi. De az esetek többségében és a legtöbb cégnél ilyenkor szokott lenni prémium osztás.
2/18 anonim válasza:
A helyek többségénél legfeljebb szokásban van valami de az attól még nem a ,,jár" kategória. Bármikor, indoklás nélkül visszavonhatja a cég, dönthet úgy hogy adott évben karácsonykor nem ad semmit.
3/18 anonim válasza:
Még simán kaphatsz ajándékot, van még addig pár nap.
4/18 anonim válasza:
Szerződésemben van 13. fizu, de sajna infláció óta sem adtak béremelést, és nem is akarnak egyelőre...
5/18 anonim válasza:
Szerintem illendő, elég sok helyen van már. Az ilyenekkel tudják megtartani a dolgozókat legfőképpen. Ha semmit nem adnak az eléggé elveszi az ember kedvét.
6/18 anonim válasza:
Mi még nem tudjuk, Karácsonyig kiderül :)
7/18 anonim válasza:
Tudod a régi viccet: "Járni jár, de nem jut."
Viccet félretéve, ugyan mitől járna bármi a fizetésen felül?
Nálunk tavaly semmi nem volt, az idén a lejárt, idejétmúlt logóval ellátott, megmaradt tárgyakat kaptuk meg (termosz, takaró, bögre). Képzelheted, mekkora volt az öröm.
8/18 anonim válasza:
Mi eddig minden évben kaptunk pénzt, változó összegben. De idén nem tudjuk, adnak-e, mert az ágazatot, amelyben dolgozom, elég keményen pofáncsapta ez a gazdasági helyzet. Elvileg a héten megtudjuk, hogy lesz-e vmi, és ha igen, akkor még a jövő héten meg is kapjuk. Ha nem, az mondjuk elég szívás lenne.
9/18 anonim válasza:
Majd kapunk... Januárban a fizetést 😂 Azt még talán adnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!