Mit kértek/kaptok a munkahelyeteken karácsonyra? (36/F)
Figyelt kérdés
2019. nov. 26. 19:25
1/15 anonim válasza:
Én 100 000 euró bónuszt kérek, de sosem kapok.
2/15 anonim válasza:
Mi nem játszuk a húzós játékot (amúgy annak mi a neve?). Az előző helyeimen is volt, aki húzta rá a szájat, itt kb a csapat java része ellenzi, a maradék emberel meg "ha ők nem, én sem" alapon mondtak nemet. Ebből kiindulva semmit nem kérek Karácsonyra melóban.
3/15 Metionin válasza:
Ha plusz pénzre gondolsz vagy ilyesmire, akkor semmit. Egymást szoktuk ajándékozni zsákbamacska alapon, mindenki hoz valamit, ezek mennek egy dobozba és mindenki húz belőle egyet.
4/15 anonim válasza:
"Mit kértek/kaptok“
Na most mit kérek vagy mit kapok?
Kérni kérhetek akármit de úgyse kapok, kapni meg soha semmit.
Még azt se hogy boldog karácsonyt.
5/15 anonim válasza:
Kapunk túl óra lehetőséget. Szerintem ez korrekt.
7/15 anonim válasza:
Nem kérek semmit, soha nem is kértem. Kis pénzmagot szoktunk kapni, meg partnerektől italt, bonbont ezt-azt.
8/15 anonim válasza:
180 000 prémium, karácsonyi buli. Tavaly kaptunk még pulcsit, meg Mikulás csomagot. Valószínűleg idén is.
9/15 anonim válasza:
"Kapunk túl óra lehetőséget"ű
Na az aztán a nagykarácsony..... bammeg kívánom neked hogy életedben ne kapj mást csak ezt.
10/15 anonim válasza:
Ajánlatot, hogy "Gyertek karácsonykor is dolgozni, kell az ember, tudjátok mi nyitva vagyunk egész évben!" Persze pótlék, 0, sőt még tb-t se fizetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!