Hány órakor jön el a holtpont nálatok a munkahelyeteken?
Figyelt kérdés
Nálam általában 2 és 3 óra között jön el az az időszak, amikor egyrészt elkezdek álmosodni és amikor már nagyon mennék haza a munkából. Nálatok mikor jön el ez a pont általában?#állás #munka #feladat #fáradtság #munkahely #projekt #figyelés #koncentráció #holtpont #összpontosítani
2019. nov. 11. 16:20
1/17 anonim válasza:
Én 6-kor kezdek ha nappalos vagyok, 6:01-kor.
2/17 anonim válasza:
Nem volt órához kötve, inkább naphoz. Csütörtöktől kezdve már csökkent a lendület, olyankor már mindig éreztem hogy kell a hétvége.
Heti 5 napos munkahelyem volt, 8 órában.
3/17 anonim válasza:
Nekem a délelőttök ilyenek, bagoly típus vagyok, nehezen kelek, kb. délig csökkentett üzemmódban pörög az agyam, így ilyenkor csinálok meg minden kisebb, kevés koncentrálást igénylő feladatot és délután csinálok minden összetettebb dolgot.
4/17 anonim válasza:
Reggel 10-től dolgozom este 10-ig, este 8-kor már meg tudnám magamat ölni.
5/17 anonim válasza:
En HA nem aludtam, vagy alig elözö ejszaka, akkor en is csk du 2-3 körül kezdem érezni hogy szita az agyam lassan
6/17 anonim válasza:
Éjszakai műszakban este 6-tól vagyok reggel 6-ig.
Olyan 2-től már kezdek mosott xar lenni, 3-kor már rendesen az vagyok.
7/17 anonim válasza:
Nekem is 2-3 a holtpont, akkor össze-vissza ásítozom, aztán valahogy továbblendülök. De ebéd után is van egy homályosabb negyedórám :D
8/17 Estádio de Felchút válasza:
Nálam holttér van. Hétfőtől péntekig.
9/17 anonim válasza:
Nekem 3 után jön meg a munkakedvem.
A projekthelyszín is elkezd csendesedni, sötétedik is, ha irodában vagyok akkor is a trécselősök elmennek 2-3 körül. Éjjeli bagoly vagyok, sokkal jobban szeretek délután, este dolgozni.
De van az ellenkezője is, mikor korán sikerül kelni, bemegyek 7-8 között és azt veszem észre, hogy még délelőtt van, de már csomó feladatot elvégeztem.
Szerencsére a feladataim többsége határidőhöz és nem munkaidőhöz kötött.
10/17 anonim válasza:
Amúgy a holtpont is változó. Van, hogy egész délelőtt alig tudom rávenni magam munkára, máskor egész nap semmit se csinálok, csak tengek-lengek. Olyan is van, hogy hamarabb elmegyek, ha nem látom értelmét bent ülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!