Hány órakor jön el a holtpont nálatok a munkahelyeteken?
Figyelt kérdés
Nálam általában 2 és 3 óra között jön el az az időszak, amikor egyrészt elkezdek álmosodni és amikor már nagyon mennék haza a munkából. Nálatok mikor jön el ez a pont általában?#állás #munka #feladat #fáradtság #munkahely #projekt #figyelés #koncentráció #holtpont #összpontosítani
2019. nov. 11. 16:20
11/17 anonim válasza:
Reggel 8tól délután 16:30ig dolgozom. A legnagyobb munkakedvem 9-11 és 13-14 óra között van...15 óra után már mennék hazafelé, 9 előtt még be vagyok lassulva, 11 és 13 között meg enni szoktam (persze nem végig, de ha pl. délben megyek enni akkor már 11kor arra várok..)
12/17 anonim válasza:
Egész meló egy nagy holtpont pár éve. Főleg utolsó hónapok. Inkább hazaballagok vagy a kocsmába, ha nagyon végem van. Jobb, mint ha bent töltöm ki az idegességem valakin.
13/17 anonim válasza:
Reggel 9h15, mikor a reggeli meetingen végighallgatom az összes nyomit, hogy a pénzügyes számlázni fog (míly meglepő), és hogy az alkalmatlan beosztottjaim még több év után sem tudják mi a dolguk.
14/17 anonim válasza:
Az álmosság akkor kezdődik, amikor felébredek, és akkor lesz vége, mikor este elalszok.
A "haza akarok menni" érzés változó, néha szívesen itt maradok még tovább is mint kéne, néha már délben lelépnék.
15/17 anonim válasza:
Nekem olyan délelőtt 10-11 körül, mert akkor már bent vagyok egy ideje, de még a nagyja hátra van. 2-3 körül meg már számolom vissza az órákat, az kibírható😀
16/17 A kérdező kommentje:
Nálam most jött el... 🙂
2019. nov. 12. 14:11
17/17 anonim válasza:
Váltott műszakban nyomulok. Amikor az ember kávé után ásítozik, az a bűvös pillanat. Nappal 09:30 körül jól esik egy kávé, aztán 16:00-16:30 körül is meg szoktam ejteni egyet, mert úgy érzem, hogy kell. Éjjel - és ezt általánosnak vélem, tehát mások is nagy valószínűséggel így vannak ezzel, - a 02:00 - 04:30 -ig terjedő időszak az, amit nagyon nehéz "túlélni". Ha ezt túléli valaki, akkor már esélyes, hogy nem alszik el. Ugyanakkor, ha éjszakás műszakra "váltok rá" - a pihenőnapot követő - nappalra, akkor 11.00 óra az időpont, amikor úgy próbálok meg lecsúszni a hokedliról, mint a Tom és Jerry-ben a macsek n alkalommal a lépcsőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!