Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkahelyen kaptok valamit...

Munkahelyen kaptok valamit karácsonyra? Lehet olyan, hogy semmi nem jár?

Figyelt kérdés
Most vagyok az első munkahelyemen, és látom mennyi helyen kapnak pl önkormányzat, hivatalakon. Magán vállalkozónál vagyok, minden napos túlóra van és kicsit rossul esik, hogy eddig semmi.
2022. dec. 14. 22:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
31%
A mostani helyen kaptunk, itt negyed évente van bónusz is, ha minden a tervek szerint alakul szép kártyára. Korábban dolgoztam olyan helyen is ahol semmit nem adtak, na ott kb. úgy is voltunk kezelve mint a rabszolgák.
2022. dec. 15. 00:07
 12/18 anonim ***** válasza:
70%
Ez nem járandóság. Már az is érdekes önmagában, hogy maga a karácsony mit keres a munkahelyen, - mert valójában semmi keresnivalója nincs a munkahelyen a karácsonynak. A legtöbb helyen nem is dolgoznak piros betűs ünnepen az emberek, ahol meg igen, az folyamatos üzem, ott meg idő nemigen van a nyálcsorgatásra.
2022. dec. 15. 00:18
 13/18 anonim ***** válasza:
80%
Semmitsenem
2022. dec. 15. 06:00
 14/18 anonim ***** válasza:
42%

Párom prémiumot, karácsonyi plusz fizut, egy doboz szaloncukrot és egy fúrógépet kapott.

Az én főnököm felajánlotta, hogy mivel vadászni jár, lő nekünk vadat, csak mondjuk milyet szeretnénk. Én mondtam köszi, csak az én kedvemért egy állatot sem kell lelőni.

2022. dec. 15. 06:59
 15/18 A kérdező kommentje:

Azért kérdeztem mert tényleg érdekel hol mi a szokás :)

Itt nem adnak bónuszt negyedévente, se semmit. Túlórát sem fizetik ki. Most azzal vagyok bajban, hogy 24 nap szabim van. Egész évben nem vettem ki, most meg nem vehettem decemberben csak 5 napot a többi elveszik, ki sem fizetik. Nyugis munka, nem is fizet rosszul de tényleg semmibe néznek minket. Wc papírt is magunknak kell hozni..

2022. dec. 15. 08:57
 16/18 anonim ***** válasza:
86%

Nem kötelező adni munkálatói részről.

A rendszeres, elvárt túlóra pedig komoly munkaszervezési hiba. Én is dolgoztam ilyen helyen. Egy ideig. Aztán eljöttem onnan, főleg, mert azt az elvárt túlórát ki sem fizették. ("Majd nyáron lecsúsztathatod.") Éves szinten több hétnek megfelelő túlóráról beszélünk egyébként. Abból nyáron jobb esetben egy hetet tudtam "lecsúsztatni".

2022. dec. 15. 09:13
 17/18 anonim ***** válasza:
83%
Igen, kapunk. Mit? Amit eddig. Lfszt a seggünkbe.
2022. dec. 15. 11:25
 18/18 anonim ***** válasza:
92%

Anno dolgoztam egy nagy multinál, ott minden évben egy csomag szaloncukrot és egy üveg pezsgőt kaptunk.

Egy drogérialáncnál 10 vagy 15ezer forintot kaptunk dolgozói kártyára amit csak ott tudtunk levásárolni ugye 😄

Az utolsó munkahelyem egy építőipari generál kivitelezés cég volt. Ott félévkor kaptunk egy kisebb, év végén pedig egy nagyobb jutalmat. Utoljára másfél havi fizetésemet kaptam meg.

Most saját cégünk van 6 bejelentett munkavállalóval.

Minden Karácsonykor válaszhatnak hogy egy nagy libát vagy halat szeretnének és kapnak mellé 50000 forintot. Ennél több sajnos nem igazán fér bele de szerencsére ezt is megbecsülés.

2022. dec. 15. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!