Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyire elegáns dolog karácso...

Mennyire elegáns dolog karácsony előtt 2 nappal felmondani a munkahelyen? Vagy ez nem szempont mert ez csak egy munkahely le van szarva mit gondolnak?

Figyelt kérdés
2021. dec. 19. 09:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
84%
Én várnék januárig. Addig is fizetnek ;)
2021. dec. 19. 09:55
 2/17 anonim ***** válasza:
88%
És ha az új hely kell az illetőnek minél hamarabb akkor mi a kékeres l***f***nak várjon januárig???
2021. dec. 19. 09:56
 3/17 anonim ***** válasza:
40%
Kit vesznek fel karácsony előtt egy héttel b*szalak meg ?
2021. dec. 19. 10:02
 4/17 anonim ***** válasza:
70%

"Kit vesznek fel karácsony előtt egy héttel b*szalak meg ?"

Azt te mégis honnan tudod? Az előző helyemen a közalk kinevezésem dátuma dec 28 volt, ha ép tudni akarod. Onnantól vettek fel, és mivel zárva volt az intézmány ahova felvettek, egyből szabival indítottam...

Hm? NA?

2021. dec. 19. 10:13
 5/17 anonim ***** válasza:
86%

Kereskedelemben olyan hiány van hogy ott akár dec 31-el is felvesznek.

Madár.

2021. dec. 19. 10:13
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Mivel normális helyeken van egy hónap felmondási idő, ha karácsony előtt két nappal mond fel, akkor is kell dolgoznia majdnem január végéig. És igen, meg is kapja az illető a januári fizuját, amiért dolgozik, a munkahelynek meg van ideje megkeresni az utódját.

Úgyhogy nem igazán értem a problémát.

2021. dec. 19. 10:27
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

"Mivel normális helyeken van egy hónap felmondási idő"

ÍG VAN!! PONTOSAN!!! és pont ezért indokolt lehet a mihamarabbi felmondás akár karácsony előtt 1 nappal is!! mert még van 30 nap, és nem mindegy hogy az dec 22-én indul vagy jan 2-án!! MInél előbb telik le annál előbb kezd az új helyen!! EVIDENS NEM???

MADARAK!

2021. dec. 19. 10:32
 8/17 anonim ***** válasza:
53%

"ha karácsony előtt két nappal mond fel, akkor is kell dolgoznia majdnem január végéig."

És ha jan 2án mond fel dec 22 helyett akkor meddig is kell dolgoznia hm? És ha az új helye már nem vár addig?

2021. dec. 19. 10:33
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Felmondás sose lesz elegáns. Max azon lehet vitázni, hogy mennyire korrekt, és adott helyzetben kinek jobb, hogy december végén ketyeg a felmondási idő
2021. dec. 19. 10:38
 10/17 anonim ***** válasza:

"És ha jan 2án mond fel dec 22 helyett akkor meddig is kell dolgoznia hm? És ha az új helye már nem vár addig?"

Ha 30 napos felmondási idővel számolunk, akkor ha január 2-án mond fel, akkor február 1-ig dolgozik, ha pedig december 22-én, akkor ha jól számolom, január 21-ig. Lehet, hogy pár napot benéztem, bocs, nem ez a lényeg.

Ami meg milyen már, hogy "az új helye már nem vár addig?" Normális helyeken tisztában vannak a felmondési idő fogalmával, és kalkulálnak vele. Amelyik munkahely nem hajlandó ezt kivárni, az annyit is ér, azokkal később is csak a gond lesz.

2021. dec. 19. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!