Munkáltatók miért nem fizetitek ki a munkavállalóitokat, miért jó ez németek, mi ennek az oka?
Már a második munkahelyen tapasztalom az igazságtalanságokat.
Kevés a fizetés ezért megvolt ígérve, a 13 havi pénz zsebből persze, ez úgy nézett ki, hogy az első év végén kb: ennek a 70% kaptam meg, mert volt hiány stb. nem érdekelt elfogadtam, ez van...
Na ez idén Januárban elmaradt, én és a kolléganőm egy forintot se kaptunk, volt egy vitám előző év Októbernem akkor 7e forint útiköltség rosszul lett elszámolva, amit mai napig nem csengetett ki. Most két hónapja egy havi teljes útiköltséget nem fizettek ki...
2x telefonáltam már, majd ki lesz fizetve...
Munkaruha is megvolt ígérve, első éven kaptam, a többin nem, szóval nekem ezek legolcsóbban is +30e forintos költségek éves szinten.
Kevesen vagyunk, ha én nem tudok bemenni akkor nincs targoncás, nincs árukiszállítás stb.
Ennek ellenére szeretek itt dolgozni, nehéz válltani.
Nem egy nagyobb város ahol sok a munkahely.
----------
Ja igen egyszer megkaptam, hogy ha nem tetszik akkor mondjad vannak jelentkezők...
Nagyon egyszerű a válasz: mert hagyják az emberek.
Ki tudnám litániában is fejteni, de nagyon uncsi már, hogy rengetegen nem értik. Nem tart ott a személyiségük, hogy megértsék.
Az veszi ezt magára, aki akarja.
4-es: gondolom, "nektek" akart lenni, csak közbejött az autokorrektur...
Aki olyan munkát vállal, ahol "zsebbe" fizenek, az miért csodálkozik???
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!