Nős férfiak mindig flörtölnek a munkahelyükön?
Habár már több helyen tapasztaltam ehhez hasonlót, mindig meglep, hogy ezt még a többi kolléga is természetesnek veszi és nem lát ebben semmi kivetnivalót.
Ahol jelenleg dolgozom már 6 éve, ott is napi szinten műveli ezt a házas munkatársam. Ki milyen csinos, az ügyfelek milyen szépek, milyen "cukik", milyen nehéz neki a dolga nyáron a tapadós ruhákból adódóan, nekem szinte minden alkalommal megfoja a vállam, megsimítja a hátam, amikor valami idétlen, viccnek szánt megjegyzéssel zavarba hoz.
Egyszer valamelyik kolléganőm megjegyezte neki, hogy vajon tud-e erről a felesége és nevetve annyit felelt, hogy még csak az kellene, biztosan ellátá a baját.
Ez valamiféle szokás 40 év felett? Hogy még mindig van ereje a férfiasságának? Vagy ez micsoda? Miért van erre szükség?
Csak akik otthon nem kapnak elég piskótát.
Hidd el, ha évekig egy kedves szót sem kapsz az asszonytól te is máshogy fogsz viselkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!