Van egy munkahelyem, ahol 15 órát dolgozom egy nap. Nagyon utálom, szeretnék már eljönni onnan, de nem merek felmondani. Félek, a főnökeim mit fognak szólni. Mit találjak ki?
Figyelt kérdés
nov. 4. 16:51
11/32 anonim válasza:
9
Akkor nem Magyarországon dolgozol?Mert ahogyan a belinkelt törvényi hivatkozás mutatja;errefelé nem lehet 12 óránál többet dolgoztatni egy nap.
12/32 A kérdező kommentje:
De igen, Magyarországon dolgozom. Csak hülye voltam, hagytam magam. Azért nem merek most megint elohozakodni vele, hogy felmondok.
nov. 4. 18:18
14/32 anonim válasza:
milyen munka ez? mitt kell dolgoznod, és mennyit keresel? milyen beosztásban?
15/32 A kérdező kommentje:
Nem fekete munka. Boltban dolgozom.
nov. 4. 18:25
16/32 A kérdező kommentje:
De nem ez a lényeg, hanem az, hogy egyre jobban nem szeretem, nagyon hosszú a munkaido is. Hétvégén, ünnepnapokon, mindig menni kell.
nov. 4. 18:27
17/32 anonim válasza:
akkor mondj fel, majd beallnak a fönökök dolgozni, aztan akkor megtudjak
19/32 anonim válasza:
Mit szeretnél, mit mondjunk? Állj a sarkadra, növessz gerincet, akármi. Akármilyen kifogást írnánk neked, neked az nem lenne elég jó, mert te olyan egy gyáva nő vagy, hogy felmondani se vagy képes, amikor egyértelműen feketén vagy dolgoztatva.
Valami ott nagyon nincs rendben, minimum az, hogy nincs lejelentve minden órád. Ez nyugdíjnál nagyon szarul fog esni.
20/32 A kérdező kommentje:
4 órába vagyok bejelentve. És igazad van kedves utolsó. Tényleg gyyava vagyok, mert hülyének néznek, mégis ott vagyok.
nov. 4. 18:38
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!