Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A munkahelyen furcsán fognak...

A munkahelyen furcsán fognak nézni rám, ha ezeket elmondom magamról?

Figyelt kérdés
Előbb-utóbb elő jönnek ugyebár a kérdések a magánélettel kapcsolatban, és nekem sosem volt 30 évesen párkapcsolatom, csak alkalmi szexeim voltak mindig, ez miatt nem fognak rám nézni furán?

nov. 4. 08:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
51%
Mégis, ki a f.szt érdekel?
nov. 4. 10:23
 12/22 anonim ***** válasza:
18%
Nem pszichológus kell neki, hanem pszichiáter
nov. 4. 10:24
 13/22 anonim ***** válasza:
83%

"Előbb-utóbb elő jönnek ugyebár a kérdések a magánélettel kapcsolatban"

Vagy nem fognak. Meg ha az ember házas és családja van, akkor sem köteles ezekről beszámolni.

Bunkó mindenhol van, mert pl. az is kellemetlen, ha van gyereked, és valaki megkérdezi, mikor lesz a következő, miért nincs több stb.

nov. 4. 10:38
 14/22 anonim ***** válasza:
43%
13: Gondolom, nem dolgoztál még gyárban, segédmunkában vagy közmunkában. Az ilyen helyeken kerekperec neked szegeznek olyan kérdéseket, hogy "Neked van nőd?", "Mikor szexeltél utoljára?" meg hogy "Hány évesen vesztetted el a szüzességedet?". És ha azt mondod, hogy van valakid, akkor nekiállnak letesztelni, hogy igazat mondasz-e. Például hirtelen keresztkérdésekkel. Hálistennek, én már több, mint 15 éve nem dolgozom ilyen helyeken, akkoriban, amikor még megfordultam ilyen munkakörökben, még nem annyira voltak elterjedve az okostelefonok. Manapság már símán el tudom képzelni, hogy azt is kérik, hogy mutass róla fényképet.
nov. 4. 11:16
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, milyen munkakört végzel?
nov. 4. 11:20
 16/22 A kérdező kommentje:
Operátor sajnos
nov. 4. 11:58
 17/22 anonim ***** válasza:
78%
Miért nem hasznos a 14-esem? Amiket leírtam, a magam bőrén tapasztaltam. Azt hiszitek, hogy csak kitalálom?🤔
nov. 4. 13:30
 18/22 anonim ***** válasza:
22%

#17: én meg azt írtam le, amit én a magam bőrén tapasztaltam.

A különbség az, hogy én nem állítottam be úgy, hogy csak az történhet (ezért kezdtem úgy, hogy "vagy nem".

Tök feleslegesen oktattál ki arról, mi volt gyárban, mert nem ez volt a kérdés, és nem is segít a Kérdezőnek.

nov. 4. 14:10
 19/22 anonim ***** válasza:
76%
18: Én nem oktattalak ki, csak feltételeztem, hogy még nem dolgoztál ilyen helyeken. Mert ott dolgozva kikerülhetetlen, hogy a magánéletedről beszélj, ha azt akarod, hogy befogadjanak vagy egyáltalán emberszámba vegyenek. Tehát kvázi köteles vagy beszámolni.
nov. 4. 15:43
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és természetesen nem azt mondom, hogy az ilyenfajta munkahelyeken mindig ez történik, de azért igencsak jellemző, mivelhogy zömében nem művelt észkombájnok dolgoznak ott.
nov. 4. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!