Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A munkahelyen furcsán fognak...

A munkahelyen furcsán fognak nézni rám, ha ezeket elmondom magamról?

Figyelt kérdés
Előbb-utóbb elő jönnek ugyebár a kérdések a magánélettel kapcsolatban, és nekem sosem volt 30 évesen párkapcsolatom, csak alkalmi szexeim voltak mindig, ez miatt nem fognak rám nézni furán?

nov. 4. 08:17
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
97%
Nem vagy köteles a magánéletéről beszélni a munkahelyeden. Azért nevezik MAGÁNéletnek.
nov. 4. 08:18
 2/22 anonim ***** válasza:
91%
El nem tudom képzelni ezt a beszélgetést a munkahelyemen. Több munkahelyen is voltam, maximum annyi privát infót adott ki magáról a masik, hpgy hány gyereke van, mert ez befolyásolta a jelenlétét, később jött, előbb ment el.
nov. 4. 08:27
 3/22 anonim ***** válasza:
87%
Ki a franc kérdezne mégis ilyet? Nem kell mondanod semmit. Max annyit mondhatsz, hogy szingli vagy, de ha nem akarod akkor azt sem kell megmondani.
nov. 4. 08:59
 4/22 anonim ***** válasza:
88%

miért kell ennyire őszintének lenni?

Szellemi fogyatékos is vagy?

nov. 4. 09:02
 5/22 A kérdező kommentje:
Sajnos ez a betegségem, hohy nagyon őszinte vagyok, azt is megmondtam a munkatársaknak,hogy nem tervezek sokáig maradni
nov. 4. 09:06
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell elmondani ilyen részletesen semmit sem.

Ha rákérdeznek és mondani akarsz valamit, akkor elmondod, hogy igen volt már több kapcsolatod is, de nem lett túl hosszú távú, nem találtad meg az igazit. Azt nem kell részletezni, hogy csak alkalmi volt.

Senkinek semmi köze hozzá.

nov. 4. 09:11
 7/22 anonim ***** válasza:
84%
ez nem betegség, csak nagyon buta vagy.
nov. 4. 09:12
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Miért kellene a magánügyeidet kiteregetni idegenek előtt??

A fő gond nem ez lesz, hanem az, hogy odahányod nekik a belső problémáidat.

Ez nem őszinteség, hanem tapintatlanság

nov. 4. 09:12
 9/22 anonim ***** válasza:
91%
Az őszinteség nem betegség, hanem hülyeség. Ilyen szinten. Lehetsz úgy is őszinte, hogy nem mondasz el mindent magadról. Mondhatod azt is, hogy jelenleg nincsen párod. És ennyi elég is.
nov. 4. 09:43
 10/22 anonim ***** válasza:
85%
Veled valami tényleg nem stimmel, ha az őszinteséget betegségként fogod fel. Egy pszichológus felkeresése ajánlott.
nov. 4. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!