Egy rendőrségi dolgozó ismerősöm elmondott egy kényes dolgot, amit csak ő tudhatott a munkahelye miatt. Lehet ennek valami jogi következménye? Letagadná ha szembesíteném vele, de csak ő tudhatta ezt a dolgot és adhatta tovább.
Figyelt kérdés
2023. jan. 10. 20:25
1/13 anonim válasza:
Olyan titokzatosan fogalmaztál, hogy vagy igen, vagy nem.
2/13 A kérdező kommentje:
Csak ő tudhatta... és elköpte a többi ismerősömnek ezt a kényes dolgot.
2023. jan. 10. 20:44
3/13 anonim válasza:
Meg a rendőrségen még egy csomó dolgozó.
4/13 anonim válasza:
Így nehéz válaszolni, hogy nem tudjuk, hogy mi az. Személyes adat? Nyomoztak ellened, és azzal kapcsolatosan valamit?
5/13 A kérdező kommentje:
A többi rendőrségi dolgozó nem mondhatta neki, hisz ők engem nem ismerhetnek. Pénzbüntetést fizettem be, és ezt köpte el közös ismerősöknek, nagyon ciki volt...
2023. jan. 10. 20:52
6/13 A kérdező kommentje:
És ezt el sem mondhatta volna, az állásával játszik....
2023. jan. 10. 21:40
7/13 anonim válasza:
Kis faluban nem lesz nehéz dolga senkinek, de máshol se. Majd mederbe fordítják az életed. Megtanulod hogy kell kulturált ember módjára élni.
8/13 anonim válasza:
Miattad meg egyébként sem kell félnie senkinek, mert hát egy senki vagy.
9/13 anonim válasza:
Kérdező! Én ismerem. Nem zsaru, ő egy ügyész. A békéscsabai j. ügyészségen dolgozik. Lassan öregasszony. Mármint a #6, #9.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!