Ha a kollegák keresnek doksikat, és kérdésükre elmondom, h nincs nálam, normális, hogy szabim alatt feldúrják mégis az irodám?
Szabim alatt telefonon is hívtak, hogy céges autók doksijait keresik(hetek óta, és hetek óta nyilvánvaló pedig hogy nálam nincsenek, nem is munkaköröm a céges autók, csak a magánjárművek és kiküldetések. A céges autók mások kezében vannak)
Ennek ellenére szabim alatt feldúrták az irodámat/kisraktáramat is keresni.
Most nem lehet nekem hinni, hogy nincs nálam? Azt feltételezik, hazidok, vagy hanyag lennék?
Vagy ne sértődjek meg, ez teljesen természetes dolog a munkahelyeken, hogy amig szabin van vki feldúrják az anyagait, mappáit, iratait előzetes kérdezés nélkül?
(Korábbi helyemen közös volt az iroda a többi kollegával, és mindennek rendben helye volt, 6 év alatt egyetlen egyszer sem volt olyan, hogy vmi ne lenne meg, ennél a cégnél meg folyamatosan ez van, hogy nem tudják mit hova pakolnak mások, és rajtam keresik)
Másik kérdésem lenne még, hogy normális az, hogy egy minimalista stílusú(világos laminált padló, világos faasztalok, ablak, természetes fény, szellőztetett kisebb) iroda, "elaltat" engem?
Ha bejövök és leülök dolgozni, fogalmaznék egy jegyzőkönyvet, vagy beadványt, kb 10 percen belül jön rám fáradtságérzés, elkezdek bambulni, és mintha "hintaágyban" lennék, vmi tengerparton egy könyvvel, majdnem elalszok, érkezés, gép indítás, doksi megnyitás, szerkesztés közben, pedig kialszom magam mindig es reggelente kávézom is, "sportolok"is(néha futok).
Mit alakítsak át az irodán, hogy ne legyen álmosító?
Lehet először áttúrták az irodádat és utána hívtak fel, hogy hol van a keresett mappa.
Az irodád falára rakhatnál nem àlmosító képeket. Az íróasztalra is rakhatsz színeket.
Igen, először feldúrták az irodámat, mégcsak megsem kérdeztek róla.
Nem én vagyok itt a hanyag és nem én hazudok, nem is logikus rajtam keresni.
És elmondtam hogy nincs nálam es azt is hogy céges autók anyagai soha nek is voltak, nem is kezelem, nem a munkaköröm. Ezzel tisztában is vannak. Ennek ellenére mégis feldúrták.
Nem tudom lenyeljem e vagy szóva tegyem nekik, vagy az igazgatónak.
Az esetleges elütések, mobilírás nem nyelvtani/helyesírás hiba, könyörgöm.
Sokan különbséget sem tudnak tenni
Ha egy kollegát megkérdezek vniről h nála van e. És azt válaszolja, nincs.
De ennek én nem adnék hitelt, azzal már gyanúsítom is, hogy vagy hazudik vagy hanyag.
Ez undorító, jogtalan.
Mindkettő "lapul"azóta, kerülik is a témát. Nem tudom, elengedjem e én ezt nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!