Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ez normalis egy hazas ferfitol?

Ez normalis egy hazas ferfitol?

Figyelt kérdés
Ott dolgozik felesege, es hata mogott mondja nekem hatul, hogy ne lasson senki sem, hogy a cicim nagyon szep szabalyos nagy es tetszik neki. Meg azt is hogy ha barmikor szeretnek vele o keszen all a dologra. Csak szoljak neki es elkezdett nyakamat simizni es mosolygott.
2023. ápr. 25. 18:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez komolyan egy kérdés? Természetesen nem normális.
2023. ápr. 25. 18:44
 2/11 anonim ***** válasza:
29%

Ilyenek vagyunk mi férfiak, máshogy vagyunk biológiailag programozva, bepróbálkozunk mindenhol, ahol lehet...

A helyzet amúgy simán kimerítheti a munkahelyi szexuális zaklatás fogalmát - mindegy, házas-e vagy sem, ezt az aspektust hagyd rá meg az asszonyra, lejátsszák egymás közt.

2023. ápr. 25. 18:46
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Rúgd tökön.
2023. ápr. 25. 18:51
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Számomra az a nem normális, hogy egy házas férfit nem töröltél képen azonnal, amikor nekiállt a nyakadat "simizni". Bár a megfogalmazásból ítélve olyan érzésem van, csak azért nem vonultál vele félre azonnal, mert a főnöködnek nem tudtad volna megmagyarázni, hová tűntél 5 teljes percre a házasember társaságában (Mert ugye azt te sem gondolod, hogy ennél hosszabb "kapcsolatot" akar tőled a pasi).
2023. ápr. 25. 19:36
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
És mit reagáltál?
2023. ápr. 25. 19:53
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nyuszika, ez zaklatas is.
2023. ápr. 25. 19:54
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Szegény felesége!😔
2023. ápr. 25. 20:04
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt meg kell kérdezned akkor nem te vagy a legélesebb kés a fiókban. 🤦😮‍💨
2023. ápr. 25. 20:32
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Velem is történt ilyen. Mondjuk nem ért hozzám hála az égnek, "csak" szerelmet vallott, meg facebookon folyton rám célzó idézeteket, szomorú szövegeket osztott meg. Az egész gyakorlati hely tudta már szerintem, mi a helyzet. Én meg kerültem. A felesége is ott dolgozott.

Miután visszautasítottam, folyton írta nekem, hogy miattam iszik. Borzalmas milyen férfiak vannak.

A kérdésedre a válasz, de szerintem te is tudod. NEM normális ez a viselkedés. Küldd el a francba.

2023. ápr. 25. 22:09
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális dolog....
2023. ápr. 25. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!