Szerintetek lenne esélyem a városrendészetnél? Esetleg, ha valaki ott dolgozik, akkor mesélne milyen ott?
Biztonsági őr vagyok közel négy éve, de már nagyon unom, és utálom. Monoton, unalmas, és mindenhol azt éreztetik, hogy csak megtűrt személyek vagyunk az adott objektumban őrként. Ezen felül kb két naponta jön az ellenőr, aki teljesen szétszedi az összes szolgálati dokumentumot, ami nálunk van, kikérdez, stb. És unom ezt is.
Emellett levelezőn tanulok jogot(nem jogász szakon vagyok). Illetve küzdősportolok is ezek mellett.
Arra gondoltam, hogy megpróbálnám a városrendészetet, mert van négy szakmám, de az egyikhez nem értek egyáltalán, és nem is szeretem, a másik két szakmákban nem foglalkoztatnak, mert nincs tapasztalatom(millió helyre küldtem már jelentkezést), meg van a vagyonőri, amit már gyűlölök. Van jogosítványom, és kombinált fegyverismereti vizsgám is.
Szerintetek lenne esélyem a városrendészetnél? Vagy oda milyen emberek mennek? Fizetés ügyileg mire lehet számítani? Gondolom nem keresnek túl sokat, de vagyonőrként sem vagyok éppen túlfizetve 1550 forintos nettó òrabérben(ezelőtt 1300-at kerestem), de legalább nem 24 órázok. Illetve mennyire toleránsak az egyetemet illetően(levelező tagozat)?
Esetleg, ha valaki ott dolgozik, akkor mesélhet nyugodtan. Érdekel minden. Elsősorban Győr, és Sopron érdekel(a két város között élek, szóval mindkettő elérhető számomra egy óra alatt autóval), de ha valaki máshol dolgozik, akkor akár azt is szívesen olvasom.
Köszi a válaszokat!
Az az igazság, hogy gyári melót, vagy árufeltöltői munkát nem szeretnék végezni négy szakmával(nem nézem le aki ezeket végzi, én is csináltam egy ideig mindkettőt), így szerintem jobb opció lehet ez. Meg ugye végre nem vagyonvédelem, hanem valami új lenne. Aztán nyilván csak addig szeretném csinálni, míg le nem diplomázok.
Az iskolaőr is eszembe jutott, de ott nem tudom mennyire lenne kizáró ok a -4,5-es szemem, illetve az hétfőtől péntekig dolgozik, nekem pedig valamikor pénteken órám van.
Szívesen várok még válaszokat.
Küldtem önéletrajzot, de nem válaszoltak. :/ Pedig hónapok óta fent van a hirdetés, és nem hiszem, hogy tolonganának. Írtam, hogy sportolok, van több év vagyonvédelmi tapasztalatom, meg fegyverismereti vizsgám, de ezek szerint kevés. Vagy az volt túl sok, hogy levelezőn egyetemet csinálok, és ezt leírtam az önéletrajzban(rosszabb, ha interjún derül ki szerintem). Vagy nem jó nekik senki, nem tudom.
De lehet megpróbálom pár hónap múlva újra beadni a jelentkezést, mert szerintem akkor is ugyanúgy fent lesz a hirdetés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!