Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » "Övön alúli" volt a reakcióm?

"Övön alúli" volt a reakcióm?

Figyelt kérdés

Zárás előtt hárman voltunk a műhelyben: a kollégam, a főnök, és én. Épp megittam egy flakon vizet, ezután azt nem kukába dobtam, hanem betettem a táskámba. Erre a kollégam gúnyosan beszólt, hogy:

-Te visszaváltod azt a xart?

Erre azt válaszoltam, hogy kérdezzük meg a főnököt, hogy kettőnk közül ki az, aki hetente előlegért kuncsorog, mert soha nincs pénze.

Erre a főnök hangosan nevetett, és azt mondta, hogy "ott a pont!"

Később amiatt méltatlankodott a kolléga, hogy övön alúli volt, amiért pont a főnök előtt szóltam be neki.

okt. 29. 01:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Mert ő nem a főnök előtt állított be olyannak aki még a garast is a fogához veri? Nem övön alul ütöttél, hanem övön alul vágtál vissza.

Állni is tudni kell a pofont, nem csak adni…

okt. 29. 01:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Magának csinálta a bajt. Normálisan kellett volna hozzád szólnia.
okt. 29. 01:31
 3/7 anonim ***** válasza:
7%

Ez hülye. Én se váltom vissza, most fogok előleget kérni :)

(de nincs is hol visszaváltani)

okt. 29. 02:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jól csináltad, talán helyretetted egy időre.
okt. 29. 06:29
 5/7 anonim ***** válasza:
79%
Ő volt az, aki random belepofázott a dolgodba, viszont én nem vagyok benne biztos, hogy arra utalt, hogy csóró lennél. Egyszerűen csak bosszantó ez a visszaváltósdi.
okt. 29. 06:53
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván túlzó volt, de ilyen alja proli szinten ez belefér sajnos, nincs értelme azon agonizálni, hogy ki a nagyobb bunkó, ha mindenki bunkó
okt. 29. 09:05
 7/7 anonim ***** válasza:

10 pontos volt a válaszod: jól tetted. Mivel a főnök tud róla, így nincs miért ugatnia pont annak, akinek épp pont nem kellene, mert:

"...aki hetente előlegért kuncsorog..."

okt. 29. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!