Megijesztettem a kolléganőmet?
Ma sikerült úgy megijesztenem őt, hogy sikított egy nagyot. Éppen jött ki egy ajtóból háttal nem látta, hogy mögötte vagyok és amikor már láttam hogy rám foglépni hátulról szólni akartam, hogy: Vigyázz,...! de nem tudtam végigmondani. Sikított egyet hogy: Vááá! Hirtelen hátranézett majd mondta, hogy "Ba**d meg, (a nevemet) de megijedtem tőled ne ijesztgess már!" A puzlusa azonnal felment kb. 120-ra. Aztán bocsánatot kértem tőle mondtam hogy nem akartam megijeszteni. De úgy felordított attól majdnem én is megijedtem.
Nem vagyok nagyhangú ez tény, de a lépteimet nem hallotta volna meg? Meg az amit hirtelen rámmondott az volt fura hogy ha megijed, akkor miért mond ilyen csúnyát? Mi lehetett a nővel?
22/F
Hát megijedt tőled, mert mondjuk épp a tegnap esti horrorfilm járt az agyában, ezért nem is hallott. Sikított, aztán persze azonnal rájött, hogy te vagy az, nincs veszély, de addigra telement a szervezete adrenalinnal, valahogy ki kellett vezetnie, ezért káromkodott.
Teljesen normális emberi reakció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!