Ijedtél már meg a saját érzelmeidtől? Ha igen, mit éreztél, ami megijesztett?
Mindig is úgy neveltek, hogy az érzelmeimet el kell nyomnom, szóval ezt a részét még tanulom a dolgoknak.
Igen, volt olyan, hogy megijedtem, mert elkezdtem kedvelni egy olyan embert, akit tudtam, hogy nem szabad, mert pofára fogok esni. Úgy is lett.
Azóta viszont még inkább el akarom nyomni az érzelmeimet, mert nem akarok még egyszer ugyanabba belesétálni és félek, hogy az emberek elhagynak, ezért nem akarok közeledni senkihez.
Igen amikor azt éreztem hogy képes lennék a világot elnyelni és szó szerint!
Elég sokszor érzem azt hogy valami melyen bennem van egy nagyon iszonyatos és sötét szörnyeteg… ami rettenetes dolgokra lenne képes és muszáj vissza fogni!
(Nem az ártatlanokkal hanem mindenkivel aki ellenség vagy rosszat csinál)
Sokszor érzem Ezt tényleg miközben az alap természeten olyan hogy ha látok valakit elesni az utcán azt fel segítem ösztönösen 😕
Utána meg azon töprengek hogy aki rosszat csinált nekem annak hogyan okozhatnám a legnagyobb szenvedést lelkileg és utána fizikailag is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!