Mi lehet ez a vizeletemben? Eléggé megijesztett
Több napja van erőteljes felhasi fájdalmam, bordaív mentén főleg, gázképződés..stb.
Emiatt voltam a Honvéd Kórházban sürgősségi ellátást igényelni tegnap, ahol vért vettek tőlem és vizeletmintát.
Az eredmény szerint minden rendben van, UH-n sem találtak semmi bajt a szerveimnél...a trombocitasz magas volt, de mást nem volt.
Majd megyek gasztroenterológiára, de az sajnos nem a napokban lesz, de ez egy másik történet. Heteket kell várni időpontra, most nincs pénz magánhelyre menni sajnos.
A lényeg az, hogy most este a vizeletemben láttam egy sejtcsomószerűséget, fehéres...az életbe nem láttam még ilyet, a szüleimet nem akarom megijeszteni vele, nekem is le kell nyugodnom.
Nem tudja valaki, mi lehet ez? 🙁🙏
A második link képén van.
Ez normális? 😕
Soha nem láttam ilyet eddig ( nem élek nemi életet, még szűz vagyok )
Hány napja menstruáltál utoljára?
Nem vagy hipochonder?
Kb 5-7 napja fejeződött be.
Bár annyi lenne, hogy odaképzelem a nagy, furcsa csomót a vizeletembe...
Megijedtem, mert nem tudni, mi ez az erőteljes fájdalom a has jobb részén, a bordaívek környékén. Diétán vagyok, akkor felerősödik, ha eszek, borzalmas.
Azt hittem, epe vagy a hasnyálmirigy, de nem.
Akkor marad a gyomor...jò lenne, ha nem gyomorfekély állna mögötte 😕
Nem tudom, mi ez a vizeletemben, attól félek, hogy valami belső daganat vagy egyéb komolyabb dolgot jelez.
UH nem mutatja sajnos, ha baj van a gyomorban...a magas trombocitas szám is felzaklatott...nem tudom, mi ez és még nem tudok orvoshoz menni késői időpont miatt 😞
A leggyakoribb okok közé tartozik a lúgos vizelet jelenléte, húgyúti fertőzések, vesebetegségek, fertőzések, például élesztőfertőzések, parazita fertőzések stb.
Szerintem húgyúti fertőzés a legesélyesebb, max vese. Szóval megoldható, ne aggódj.
Köszönöm, ma reggel is volt, világosbarnás, törtfehétes pontszerű darab benne...de ha vesekő vagy vesebetegség, azt az UH kimutatja, nem?
Nekem ott rendben találtak mindent :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!