A munkában mit néztek? Úgy értve, hogy nektek legyen jó vagy inkább nyelitek a sok szart, de maradjon meg a békés viszony?
Van 4 pultos amiből 2 fixes (az egyik én) és 2 “beugrós”. Nos az üzletvezető (és én is) azon a véleményen vagyunk, hogy a 2 fixesnek jár min.15 nap a beugrósnak meg ami marad. Nos a beugrós elkezdett a főnöknek hisztizni, mert “kevés” a napja (eddig is annyikat kapott nem volt problémája) így a főni beleállt az üzletvezetőbe “miaz, hogy nekem ennyi nap kell”.. ami a vicc az egészben pl amikor 19-20 napot kellett menni és 6-7 napot egybe az sosem volt gond.. ezért adnom kellett a napjaimból amivel nem is lenne probléma a többit megoldom máshogy, de kikaptunk a beosztást és drága kollegina már jelezte felém, hogy pár napot elcserélne velem mert neki azok kellenek! .. a problémám ebből fakad.. adjak a napjaimból és még alkalmazkodjak is hozzá (2-3 hónapban 1x van “kérésem” ő úgy megy az üzletvezetőhöz, hogy havonta min.6 nap kell neki) mikor én vagyok a fixes és ő a beugrós.
Tehát most mit tegyek? Menjek bele a cserékbe is, hogy ne legyen probléma vagy mondjam meg neki hogy a napjaim száma miatta csökkent és így nem szeretnék még ebben is alkalmazkodni.. de ennek a következménye a puffogás és sértődés lesz meg, hogy mindenkinek elhord (miközben kevesebbet nyújt a cég felé velem szemben ugyan azért a pénzért)
Kézifék behúz és innen egy tapottat sem nem mozdulunk. Biztos hogy nem tennék egy apró gesztust sem felé.
Hálát láttál viszont? Nem? Akkor mi is a kérdés? 31/F vendéglátós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!