Normális ez a viszony a főnökömmel?
Érdekes téma, de nem tudom eldönteni. Hosszú lesz
18/L vagyok, a párommal egy cégnél dolgozunk, ő üzletvezető egy másik étterembe, én pultos vagyok ahol dolgozom. Egy a főnökünk, nevezzük most Ödinek, ő egy pár évvel idősebb nálam csak.
Viszont az elejétől fogva több viszonyba vagyunk mint főnök+alkalmazott. Baráti viszonyra értem, munkán kívül, vagy meló után közös kis “programok”
Menjünk el mekibe, menjünk át xy-hoz pár órára stb (persze a párommal együtt, illetve a főnökünkkel, Ödivel, illetve +1-2 haverjával, mikor hogy)
Amivel nekem őszintén semmi gondom nincs, én ennek örülök, élvezem, szeretek itt dolgozni, nyilván munka közben nem ez megy, de érdekel erről egy kívül álló mit gondol:)
Nagyon jó fej srác, viszont nem régiben kicsit ki koptunk, és vissza állt dolgozni velem a pultba
És vannak olyan mondatai, cselekedetei amit nem tudok hova tenni
Abban biztos voltam, vagyok hogy ahol én dolgozom, ott a többi alkalmazott közül nekem szavazza a legnagyobb bizalmat, (pénz, papirok)
Mivel a párom az üzletvezetője, megalapozta ezt a bizalmat rám ruházva is
De amikor a srác olyat mond nekünk hogy “bárcsak lenne egy ilyen barátnőm” (én) ezt egy szokásomra értette, mert vele is azonos
Vagy amikor volt egy elszólalásom, ami mint kiderült ő is szokta ugyan azt mondani
És erre azt mondja a haverjának “ez annyira én voltam”
(Amúgy 1 nap van a szülinapunk között, így egy a horoszkópunk is ha számít valamit)
Párom ezeket egyáltalán nem veszi figyelembe, hisz tudja hogy a fent előbb leírtak alapján nem lehet köztünk semmi, de csak számomra érdekes?:D
Nem régiben volt egy nagyobb 150 fős rendezvényünk, Ödivel pultoztam, kicsit össze kaptunk a nagy hajtásban
Utána dolgoztunk tovább, miközben szolgáltam ki a vendéget elsétált mellettem Ödi és megsimogatta a vállamat, amit én vígasztalásképp fogtam fel?
Nem tudtam mit reagálni rá
Egyébként is mostanában ha együtt dolgozunk “véletlen” (vagy nem?) össze ér a kezünk, vagy valamennyire megérint miközben dolgozik körülöttem
Nem régiben is 1 hete össze vesztünk, mert kicsit cserben hagyott egy hétvégi napon
Akkor a haverjai kérték hogy mondjam el mi a baj, hátha tudnak segíteni
Az nap beszélt a párom is Ödivel, aztán feltételezem a haverjai is
Oda hívott magához, és elnézést kért őszintén + igazat adott
Ezt a beszélgetést egy öleléssel zártuk le.
Illetve vannak még apróságok, de kicsit azt érzem mintha többet akarna tőlem, vagy hogy tetszem neki, de tudja jól hogy esélytelen, illetve a párommal nagyon szoros a kapcsolatuk az üzlet miatt.
Ha végig olvastad, mit gondolsz erről?
Bakker mint vmi családi szappanopera.
Habar minden vendégláto egyseg alkalmazottai olyanok mint vmi csalad mert sokat kell bent lenni ejszakazni hajnalig talpalni meg stb.
Nekem ez dedo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!