Ha új munkahelyed lett, a régi kollégákkal megmaradt a baráti viszony, ha előtte az volt?
Nagyon sok munkahelyi baráti kapcsolat alakul így. Egy ideig tartjátok a kapcsolatot, ha különböző munkahelyre kerültök, de egy idő után eltávolodtok egymástól, egyre kevesebb a közös téma stb.
Nekem mindegyikre van példa. Van egy barátnőm akivel 10 évvel ezelőtt dolgoztunk egy munkahelyen, azóta mi elköltöztünk és új munkahelyem lett, de a barátság megmaradt. Mondjuk teszünk is érte. Szervezünk közös programokat a távolság ellenére is időnként találkozunk. Van egy másik, akiről azt hittem, hogy a legjobb barátom és életem végéig az lesz. Amikor új munkahelye lett, egy darabig tartottuk a kapcsolatot, de valami megváltozott. Már nem értett engem annyira, mint régen, sokat csalódtam benne, eltávolodtunk. Most ott tartok, hogy már nem is akarom igazán tartani vele a kapcsolatot, egyre ritkábban keresem.
Ez valahogy úgy van mint a szerelemnél, a távolság megmutatja, ki az igazi. Nem mindenki marad az életünk része
Igen, szinte már családias a kapcsolatot.
Más kollégákkal csak messengeren tartom a kapcsolatot, néggyel meg az új munkahelyen is együtt vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!