Most komolyan kérdezem hogy nincs egy szobátok ahol elfér egy szék, asztal meg számítógép???? De akkor te még is mi a fenéért ilyen munka helyen dolgozol mert én pl pont azért mert még a lakásom ajtaján se kell ki lépni nem is dolgoznék ilyen munka körben ha nekem emiatt egy irodába kéne be szambázni. No comment elmondod a főnöknek ez van ez a szitu és ha olyan jó munka erő vagy hidd el meg fogja oldani ha nem hát én a helyedben már más állást kezdenék el keresni. Szurkolok neked.
okt. 27. 20:13
22/38 anonim válasza:
#21 Nincs olyan PLUSZ szobája, amit berendezhetne irodának. Ha jól értem ez alapján van egy nagy közös tér, ahol (napközben?) ott a család. Lehet elférne egy asztal székkel, de az úgy zavaró tényleg.
A hálószobával mi a helyzet? Azok annyira kicsik, hogy nem fér el egy sarokban egy asztal? Vagy legrosszabb esetben ágyból, ölben laptoppal. Nem ideális, de jobb a semminél.
Vagy nincs is külön hálószoba, a nagyszoba-konyhában alszanak éjjel?
okt. 27. 20:22
23/38 anonim válasza:
Kérd meg, hogy hazavihesd azt, ami az irodában van.
okt. 27. 20:46
24/38 anonim válasza:
Amennyiben előírás van a részéről, azt a munkáltatónak kell fizetnie, plusz valóban illik áramdíjat (internet térítést, stb) fizetni.
Persze Abszurdisztánban ez nem szokás.
Azt ugye tudod, hogy például Indiában elég sok pénzt kell leszurkolni pár helyen, hogy bekerülj egy-két munkakörbe?
Na, legalább ilyen nincs nálunk.
okt. 27. 20:53
25/38 anonim válasza:
Nekünk nem fizették ki. Évek óta vagyok home office-ban.
okt. 27. 20:56
26/38 anonim válasza:
Sok munkáltató úgy van vele, hogy:
1: akit ki akarnak rúgni, azt küldik haza,
2: úgy veszik, hogy aki otthon van, az nem dolgozik, hanem lóg.
Ezek után, SZERINTED, mit fognak megtéríteni? Azt mondják majd, hogy örülj annak, ha egyáltalán otthon dolgozhatsz!
okt. 27. 21:11
27/38 anonim válasza:
Jelentsd be, hogy az otthonod nem alkalmas munkavégzésre.
okt. 28. 07:43
28/38 anonim válasza:
Köhm... Ebédlőasztalod és széked csak van. Odaülsz szépen, egy laptop, egér, fejhallgató, nem nagy cucc magaddal vinni és levenni. Vagy ha kanapén vagy, akkor vegyél egy laptop asztalt vagy laptop tálcát, azt magadra húzod. Max 10.000 ft.
okt. 28. 09:30
29/38 anonim válasza:
Miért kéne a bútoraidat a munkáltatónak fizetnie? Vagy vegyen nagyobb lakást plusz szobával neked? Vagy mi lenne az igényed egyáltalán?
okt. 28. 09:52
30/38 anonim válasza:
Miért kéne a bútoraidat a munkáltatónak fizetnie?
Például azért, mert elvárja, hogy bútort vásároljon, és mert azt munkára használják?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!