Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Home office-ba küldött a...

Home office-ba küldött a munkáltatóm. Széket, asztalt, tárolót kell vennem. A munkáltatónak ezt ki kell fizetnie nekem?

Figyelt kérdés
Nyilván nem arra gondolok, hogy több százezerért bevásárolok, hanem észszerű kereteken belül.
okt. 27. 16:53
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:

Van egy férjem, 2 gyerekem. Amerikai konyhás nappali. Nem gond, majd este 8-ig ülnek kussban, mert én az ügyféllel beszélek.

Mivel eddig nem otthon dolgoztam, nincs irodám és nincs vendégszobám se, amit berendezhetnék irodának.

okt. 27. 17:31
 12/38 anonim ***** válasza:
80%
Honnan vetted azt a baromságot, hogy bármit is meg kellene térítenie? Adható de nem kötelező.
okt. 27. 17:32
 13/38 anonim ***** válasza:
82%
Nyilván akkor fogja kifizetni, ha nem egy fis-fos magyar kkv-nál dolgozol, kérdező.
okt. 27. 17:34
 14/38 anonim ***** válasza:
51%
Nem kell kussban ülniük, hisz nyilvánvalóan zajszűrős fejhallgatót használsz, mint minden értelmes ember. Dlben kezdődik a műszak? He?
okt. 27. 17:35
 15/38 A kérdező kommentje:

Seggfej 8-as, a nappaliban a kanapéra kucorodva szoktam laptopozni, ha ilyen rettentően érdekel. Ahhoz nem kell sem asztal, sem szék.

Nincs almás Nokiám, de ismerem a fajtád, hess innen, nem vagyok kíváncsi a baromságaidra.

okt. 27. 17:35
 16/38 A kérdező kommentje:
Van olyan nap, hogy délben, kedves he.
okt. 27. 17:37
 17/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen annak, aki kulturált választ adott.
okt. 27. 17:40
 18/38 anonim ***** válasza:
87%
Kétlem, hogy ki kellene fizetnie, ez nem munkafelszerelés, kb 100-ból 99 embernek eleve van otthon íróasztala meg széke, ez ilyen alap dolog kb, mint a kanapé.
okt. 27. 18:28
 19/38 anonim ***** válasza:
37%
18 de eleve az otthonát kell használnia munkára. Jóhogy nem már ugyfélirodát is nyitnia kéne a nappaliban akkor.
okt. 27. 18:34
 20/38 anonim ***** válasza:
100%

A tárolót hogy képzeljük el? A panel alagsorában, a kerékpártárolók között rendeznél be egy irodát?

Nem igazán életszerű, hogy a munkáltató venne bármilyen ingatlant "otthoni munkavégzés feltételeinek biztosítása" címen. (Lényegében ennek a folyamatnak az elkerülése miatt szeretik a home officet!) Forgószék, íróasztal, PC, monitor már kevésbé szokatlan kérés. Nem tudom, hogy törvény van-e rá, de a munkaszerződésben lehet rögzítve.

Mindenképp érdemes rákérdezni, jelezve, hogy a szobakonyhás lakás (családdal) nem igazán munkavégzésre lett kitalálva.

okt. 27. 20:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!