Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mégis mi kell ahhoz, hogy az...

Mégis mi kell ahhoz, hogy az embernek munkahelye legyen?

Figyelt kérdés
Szégyellem leírni, de még boltokba se hajlandóak felvenni engem, úgy hogy még eladói végzettségem is van. Igaz nincs tapasztalatom, de polcot tölteni bárki tud, a pénztárgépet is tudnám kezelni. Már azon is gondolkodtam, hogy tovább tanulok egyetem valami pedagógusi szakon, de egyszerűen elegem van abból, hogy pont én nem kellek sehova.
okt. 26. 15:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
84%

Akármennyire is furcsa ez számodra, igen, személyesen keresd fel a munkáltatót.

Ha ezt játszod kitartóan, több munkáltatónál, nagy valószínűséggel rövid időn belül be fognak hívni.

okt. 26. 15:47
 12/18 anonim ***** válasza:
76%

"tovább tanulok egyetem valami pedagógusi szakon"

Azzal aztán sokra mennél, nettó 300 ezerből akarsz nyomorogni?

okt. 26. 16:18
 13/18 A kérdező kommentje:
Az Aldi lehet, hogy többet fizet, de megszakadsz a fizikai munkában, pedagógusként nem. Amúgy a boltok többsége kevesebbet fizet mint 300 nettó.
okt. 26. 16:45
 14/18 anonim ***** válasza:
73%

A meglévő tudás mellett szükség van olyan szofisztikált képességekre, mint

- a megfelelő álláshirdetések megtalálása

- épkézláb önéletrajz írása

- a hirdetésre kultúrált formában eljuttatni a jelentkezést

Innen már emelt szint:

- szoft skillek

- interjúzás képessége stb

okt. 26. 17:57
 15/18 anonim ***** válasza:
66%
Pedagógusként nem szakadsz meg? Ezek szerint nem tudod, hogy a napi kötelező 8 órán kívül, amit bent kell töltened az iskolában, még otthon a saját szabadidődben is óraterveket kell kidolgoznod, feltöltögetni a központi rendszerbe, dolgozatokat előkészíteni, javítani stb. A pedagógusnak nem annyi, hogy bemegy bent van 8 órát, utána hazamegy és ennyi. Ráadásul a nagy bejelentések, hogy ilyen-olyan béremelések. Ja x összeget kap egy tankerület és a főnökök osztják szét szerintünk kinek mennyi jár. Nem beszélve a folyamatos felmérésekről, hogy hogy tanítasz stb. Szerinted miért hagyták ott ennyien a pályát?
okt. 26. 18:20
 16/18 anonim ***** válasza:
20%

Na azért ne essünk túlzásba: semmilyen óraterveket nem kell feltölteni semmilyen központi rendszerbe (minősülés van gyakornokként, de az egyszer az életben összevissza 4 óra), és nem kell 8 órát bent tölteni. Még az elvetemült, rosszul tájékozott igazgatóknál is 6 óra 24 perc az a 8, de valójában azt se kötelező bent tölteni, csak kötött munkaidőnek nevezik.

De egyébként nekem gyanús ez a kérdés: túl intelligens a kérdező ahhoz, hogy egy eladó szakmunkás-bizonyítvánnyal büszkélkedhessen mindösszesen.

okt. 26. 18:56
 17/18 anonim ***** válasza:
48%
#16 (18:56) - éppen az intelligens embereket diszkriminálják és terrorizálják a legkitartóbban ebben a senkiházi paraziták által irányított beteg társadalomban - ezért én már egyáltalán nem csodálkozok az ilyen eseteken!
okt. 26. 19:35
 18/18 anonim ***** válasza:
81%
9-es: hogy "konzultálna" személyesen egy állásajánlatot, amikor le van írva feketén-fehéren, hogy milyen e-mail címre küldje az önéletrajzát? Még ha ki is derül, hogy melyik vállalkozás/cég/üzlet, idiótának néznék ha bemenne személyesen, hogy az álláshirdetésre hozta a cv-jét és "konzultálni" szeretne. Kérdező, sajnos minél kisebb település, annál rosszabb a helyzet, általában keleten a nagyvárosok kivételével rosszabb mint nyugaton stb. Milyen végzettséged van nem írod, mióta próbálkozol, hány helyre adtad be, milyen online felületeken keresgélsz stb. Posta, MÁV/Volán, nagy élelmiszerláncok keresnek általában kvalifikálatlan, tapasztalat nélküli munkaerőt, de ha nagyon nem találsz, akkor sajnos lehet még lejjebb kell adni, gyártósor stb. Jelentkezni, jelentkezni, minél több helyre. Személyesen csak oda érdemes beadni, ahol ez ki van írva, kisebb boltok, vendéglátóhelyek keresnek általában így munkaerőt.
okt. 27. 00:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!