Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mégis mi kell ahhoz, hogy az...

Mégis mi kell ahhoz, hogy az embernek munkahelye legyen?

Figyelt kérdés
Szégyellem leírni, de még boltokba se hajlandóak felvenni engem, úgy hogy még eladói végzettségem is van. Igaz nincs tapasztalatom, de polcot tölteni bárki tud, a pénztárgépet is tudnám kezelni. Már azon is gondolkodtam, hogy tovább tanulok egyetem valami pedagógusi szakon, de egyszerűen elegem van abból, hogy pont én nem kellek sehova.
okt. 26. 15:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
25%
Sajnos nyalizósnak kell lenni...
okt. 26. 15:31
 2/18 A kérdező kommentje:
Kinek nyalizzak, ha még állásinterjúra sem hívnak be?
okt. 26. 15:37
 3/18 anonim ***** válasza:
63%
20-30 közötti életkor, 40 év munkatapasztalat. Gyereke nincs és nem is akar. Magasan kvalifikált, átlag alatti bérigénnyel. Kedvenc hobbija a túlóra.
okt. 26. 15:39
 4/18 anonim ***** válasza:
58%

Menj be egyenesen, személyesen üzletekbe, vállalkozásokhoz, irodaházakba, éttermekbe! :)

A munkáltatók szeretik a határozott, elszánt, talpraesett egyéniségeket.

okt. 26. 15:40
 5/18 A kérdező kommentje:
A mai világban azzal érek el célt, ha személyesen megyek be érdeklődni, mikor neten hirdetik meg az állásokat?
okt. 26. 15:42
 6/18 anonim ***** válasza:
87%

Sajnos vidéken nagyon rossz a helyzet. Városon ha elég sokáig próbálkozol, akkor egy idő után felvesznek árufeltöltőnek.

Amúgy esetleg jól láthatóan roma származású vagy? Nincs valamilyen szembetűnő beszédhibád, erős tájszólás, stb., vagy valamilyen egyéb irritáló dolog a megjelenésedben?

okt. 26. 15:42
 7/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyok roma. A beszédhibám honnan tudnák, ha be se hívnak interjúra sem? Az önéletrajzom is helyesen van megírva, most is ide is helyesen írok.
okt. 26. 15:44
 8/18 A kérdező kommentje:
Amúgy vidéken élek.
 9/18 anonim ***** válasza:
85%
A neten hirdetett állásokat személyesen kell konzultálni, és legjobb ekkor személyesen átadni a kinyomtatott életrajzot - ez erősen rásegít arra, hogy komolyan vegyék a jelentkezésedet!
 10/18 anonim ***** válasza:
85%

Nem tudsz mit tenni, - a munkáltatók sajnos megtehetik és meg is teszik, hogy lehetetlen küldetéssé teszik a munkavállalást. Ebben a családbarát kormány is vastagon cinkos, - mert hallgatólagosan támogatja a válogatás diszkriminatív szintjeit és a már létező, jogászai által megírt, érvényesített szabályokat sem képes hatékonyan érvényesíteni. Ennek a kormánynak (is) - és az önkormányzatoknak is - kizárólag a bevételek besöprése fontos, a többi pedig szélhámos szemfényvesztés.

Nem kicsit ellentmondásos, hogy a nyugdíjkorhatárt folyamatosan tornásszák felfelé, de az embereknek meg reszeltek 40 éves korukban, mert utána nem áll szóba velük munkáltató. Az is érdekes, hogy minden különösebb érv, indok nélkül egyik napról a másikra utcára lehet pakolni bárkit, az ellátási rendszer meg "halottá nyilvánít" három hónap regisztrált munkanélküliség után. A biztos lét, a többszörös életre bebiztosítottság esernyője alatt nem mutatvány nem észrevenni ilyen "apróságokat".

Persze amikor meghozod a döntést, hogy eleged van a magyar állatpolgári sorsból és katapultálsz az országból, akkor meg boldog-boldogtalan sajnálkozva tátog, hogy miért vagy ilyen hálátlan.

okt. 26. 15:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!