Ha a főnököm megüt mit kell tennem?
Figyelt kérdés
Hello, Németországban vagyok, van egy felettesem a munkahelyen akivel nagy a feszültség. Tettlegesség még nem történt de van egy érzésem hogy megtörténhet. Ha ilyen van, mit ad isten nekem jön, mit kell tennem? Rendőrt hívok? Vagy elhúzom a csíkot és nem megyek vissza a munkahelyre?
Mi ilyenkor a törvényes ésszerű elhárás?
okt. 20. 13:23
1/21 anonim válasza:
Mondjuk, tán nem kéne megvárni. A rendőri kivizsgálás macerás és bizonyíthatatlan, a szerződésed felmondásra vonatkozó részét pedig te ismered.
3/21 anonim válasza:
Ha látod, hogy lendül a keze, akkor villámgyorsan elhajolsz amolyan rockysan, aztán intézel egy pörgőrúgást, végül egy csicskalángossal zárod a mozdulatsort.
4/21 anonim válasza:
"Wagie wagie, back to cagie." -r/antiwork
Az alkalmazotti lét rabszolgaság. Nem tudnék alkalmazott lenni, az hogy egyszerűen valaki birtokában állj 8 órában egy nap, hát inkább a halál már bocsánat. Ez van, te jelentkeztél rabszolgának. Mondj fel és vállalkozz mint minden intelligens ember.
5/21 A kérdező kommentje:
Akkor ismét felteszem a kérdést. Ha ez felmerülne mi a törvényes teendőm? Faképnél hagyom, hívok rendőrt és feljelentem?
okt. 20. 13:36
7/21 anonim válasza:
Akkor leirom megegyszer a valaszt: rendőrt hívsz. De miért ütne meg?
8/21 anonim válasza:
És hogy bizonyítod, hogy megütött? Van kamera? Utána majd ő perel be téged rágalmazásért.
9/21 anonim válasza:
4: Ja, mert ugye vállalkozóvá válni egy bárki számára egyik hónapról a másikra megvalósítható pofonegyszerű dolog.🤦♂️
10/21 A kérdező kommentje:
Engem csak az érdekel ilyenkor mi van. Mit kell csinálni. Nem hiszem hogy megütne, de vannak munkahelyi gondok. Mondjuk ugy már nem is indult jól ez az egész, akkor kellett volna lelépni. Feszült a hangulat a kollégák között. Minden héten van valami puffogás, sertegetes.
okt. 20. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!